2017-11-08 07:24:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Magas szintre emelkedik az energiája

Napi horoszkóp november 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
Az Uránusz szabad utat ad önnek! Megtalálja az odaillő szavakat, és sikerül valakit maga mellé állítania. Ma ne menjen bele hosszan tartó vitákba.
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Rák jegyében áll. Legjobb lenne, ha nem kellene dolgoznia. Hangolódjon rá a napra, és vegye fel a kapcsolatot azzal, akivel kell. Legalább gondolatban legyen együtt azzal, akit szeret.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
Nagy eltökéltséggel rendelkezik, és figyelemre méltó tempót diktál a mai napon. Ez sikerrel kecsegteti a következő időszakban! Pontos és precíz lesz, ugyanakkor humoros és türelmes is tud lenni.
 

Rák: VI. 22. - VII. 22. 
A Hold a Rák jegyében áll. Ma minden jól megy, a Hold energiája a hasznára válik, sokat tud elvégezni. Lehet, hogy nem is kell dolgoznia, és szabadon be tudja osztani magának ezt a napot. Ha így van, kezdheti a téli nagytakarítást.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Most igazán kitárhatja a szívét, örülhet minden percnek. Valakihez különösen bensőséges kapcsolat fűzi. Ma nagyon figyeljen az álmaira, könnyen lehetséges, hogy olyan üzenetet kap, ami nagy hasznára fog válni.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
A Hold a Rák jegyében áll. A szokott módon kezdődik a napja, de valamilyen hír kizökkenti fásultságából. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hall, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életében. Érdekes megérzései lehetnek, mert a Nap még a Neptunusz vonzáskörében van. Este szüksége lenne egy kis mozgásra, menjen sétálni.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22. 
Ma elöntik önt a teendők. A munkahelyén éppen úgy hegyekben áll a munka, és még az otthonában is váratlan megoldandó problémák sokasága várja. Mintha minden egyszerre romolna el. Próbálja meg már előre elhárítani a hibát!
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A Hold a Rák jegyében áll. Fontos, hogy „egyben” legyen, mert most sokan számítanak önre. A Vénusz már a Skorpió jegyében áll, és önnek szerencsére van kihez ragaszkodnia.
 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21. 
Magas szintre emelkedik az energiája. Friss, és talán még a futócipője is előkerül, hogy kocogjon pár kört a közeli tó körül. Pénzről ma ne tárgyaljon!
 

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most komolyan neki kellene állnia dolgozni - ön is csodálkozni fog azon, milyen könnyen és gyorsan halad előre a feladataival. A Vénusz a Skorpió jegyében áll, most különösen közel érzi majd magát a barátaihoz.
 

Vízöntő: I. 20. - II. 18. 
Ma sok múlik a kommunikáción. Írja meg az e-maileket, telefonáljon, akinek kell, és vegye fel a kapcsolatot a barátaival, ismerőseivel. Az információk, amikhez közben hozzájut, tovább segítik önt.
 

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha eddig munka nélkül volt, akkor ma sikeresen pályázhat meg egy állást. Ha van már munkája, akkor pedig alkalma nyílhat bővíteni a lehetőségeit. Ehhez azonban nyitott szemmel, füllel kell járnia. Ne tétlenkedjen tovább!
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: