2021-06-17 07:49:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma végre sikerülhet megoldanod egy problémát, amivel már jó ideje hiába küzdöttél

Napi horoszkóp június 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint romantikus napra számíthatsz. Hiába minden teendő, gond, neked csak egy valakin jár az eszed. Ha eddig nem tetted volna, szervezz ma találkozót vele. Az ürügyet neked kell kitalálni, de aztán megy minden, mint a karikacsapás.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Jó lenne, ha végre felülvizsgálnád a döntéseidet, amiket az elmúlt időszakban hoztál. Talán te magad is beláthatod, hogy egyre távolabb kerülsz attól az ideáltól, amit a szíve mélyén önmagaddal kapcsolatban hordoztál. Még nem késő egy visszakanyart tenni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Érdemes most keményebb fába is vágnod azt a bizonyos fejszét: hatalmas erőkkel bírsz, most mindenben sikeres lehetsz. Olyan problémát is megoldhatsz, ami eddig talán reménytelennek tűnt fel előtted. Lelki értelemben is túljuthatsz valamin, ami nehézséget okozott neked az elmúlt időszakban.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hallgass végre a megérzéseidre, és ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. Legyenek azok bár tisztelt személyek, barátok, főnökök. A jövőt elsősorban mégis te teremted, és ehhez sugallatokat is kapsz. Halld meg! Higgy magadban!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Jó lenne, ha egy kicsit befelé figyelnél: az elcsendesedés, az önmagadba nézés nem puszta időfecsérlés. Alkalom, hogy elsimuljanak lelked hullámai, és visszatalálj ahhoz a régi hanghoz, ami valaha irányította a sorsodat. A jó sorsodat.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ne akarj mindig te irányítani: ha a párod azt látja, hogy mindig te akarod a család hajójának kormányát fogni, akkor ne csodálkozz, ha végül ő meg lustán elhever a kanapén. Így adva okot a veszekedésre. Mit szólnál ahhoz, ha ma inkább te dőlnél hátra?


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Érdekes helyzetekben bőven lesz részed a mai napon. Egy találkozáson úgy érezheted, mintha már megálmodtad volna az egészet. Csak a végére nem emlékszel. Nem baj, nem kell mindent tudni, akkor nem lenne olyan élvezetes.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szerelmet jeleznek a csillagok a Skorpió jegyűeknek. Nem feltétlenül kell azonban új kapcsolatra gondolnod: megújulhat egy régi viszony is, még megszokottnak, kiismertnek vélt társad is teljesen új színben tűnhet fel előtted. A szerelem csodákra képes!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma végre sikerülhet megoldanod egy problémát, amivel már jó ideje hiába küzdöttél. Ettől mintha új remény éledne a szívedben: most végre jobbnak látod a helyzetedet. A sok gond után, estére tervezz kikapcsolódást.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az érzelmeid időnként túlcsordulnak, máskor meg teljesen elfojtod őket. Ezért hajlamos lehetsz a szélsőséges megnyilvánulásokra, amikkel időnként megleped a környezetedet. Ne aggódj, családod, párod megért. De a munkatársaid nem.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Új tapasztalatokban bővelkedhet a napod. Na nem feltétlenül nagy kalandokról van szó, sokkal inkább az emberi kapcsolataidban élhetsz meg csodákat vagy csalódásokat. Minden azon múlik, hogy te mennyire tudod jól kezelni az embereket magad körül.


Halak: II. 19. - III. 20.

Remek nap a mai arra, hogy új célokat fogalmazz meg. Ma valahogy tisztábban látod a lehetőségeket és a lehetséges buktatókat is. Ez a tisztánlátás nyerő helyzetbe hoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: