2020-01-20 08:17:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma könnyen feldühödik, különösen családtagjaira haragszik

Napi horoszkóp január 20-ra 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold és a Merkúr szextilt alkotnak, ez a hatás nagyon kedvező, most sikerül megvalósítani a merészebb elképzeléseket is. Üzleti szempontból is jó fordulatokat jelez. A mai nap különösen kedvező a nyilvános beszéd és ötleteinek finom bemutatása céljából.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az uralkodó planétája a Vénusz szinte egész héten szextilben áll a Jupiterrel. Önnek most teljesülhet szíve vágya, mert ez egy varázslatos tranzit. Ha most ismerkedik meg valakivel, lángoló szerelem alakul belőle, a pénzügyi vállalkozások megkezdésére is kedvező időpont.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Mars és a Hold ma együttáll az ön hetedik sorsterületén. Az érzelmei fokozódnak, és ösztönösen vágyakozik a változásra és a kalandra. Bölcs dolog, ha türelmes marad és elkerüli a konfrontációt. Ez az a nap, amikor valószínűleg ingerlékenynek érzi magát.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Mars az ön hatodik sorsterületén együttállnak. A túlzott kapkodás, vagy lobbanékonyság most kiszolgáltatottá teheti a balesetekkel szemben, ám az egészséges kockázatvállalás egyszerűen felvidítja önt. Ha szüksége van egy kis szenvedélyre, vagy valamilyen kalandos kihívásra, akkor most ragadja meg az esélyt.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Nap átlépett a Vízöntő jegyébe. Ma ön lázad a kötöttségek ellen, ez pedig hátráltatja céljai elérésében, ugyanakkor találhat nagyon kreatív csatornákat is forradalmi késztetései számára.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Nap belépett a hatodik sorsterületére, átszervezheti a család mindennapjait, okosan egyensúlyozva a teendők között. Ma hatékonyságra törekszik, és azt el is éri.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A harmadik sorsterületén alakul ki egy Hold-Mars konjunkció. Ez a terület az úttestet, a közlekedést is jelölheti, a Mars pedig a Holddal elhamarkodott cselekedetekre utal, ha lehet, óvatosan vezessen és vigyázzon az autóban ülők testi épségére is.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Nap-Uránusz kvadrátja néhány napig élesben van, ez az ön negyedik és hetedik sorsterületét érinti. Szülei és partnere nem értenek egyet valamiben, önnek nehezére esik eldönteni, melyik oldalra álljon.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars-Hold konjunkció az első sorsterületén halad át, ma könnyen feldühödik, különösen családtagjaira haragszik. Nem fog egy könnyen meghátrálni, mindent személye elleni kihívásnak fog fel, pedig valamilyen jelentéktelen incidens lehet az ok.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Nap az ön második sorsterületén halad át és közben kvadrátot alkot az Uránusszal. Egy váratlan kiadást kell elszenvednie, amitől nagyon rosszul érzi magát. Napokig tart, mire dühe lecsillapodik, pedig ön egy megfontolt ember.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Nap és az Uránusz közötti kvadrát arra sarkalja, hogy tartson lépést a szükséges változásokkal az életében. Balesethez vezethet, ha megpróbálja lefékezni vagy figyelmen kívül hagyni az Uránusz leküzdhetetlen vágyát a változás és a szabadság iránt.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Nap belépett az ön tizenkettedik sorsterületér. Önt mindig is érdekelték a spirituális témák, de mostanság különösen. Szerencsés lenne, ha beiratkozna egy csoportba, ahol kielégítheti érdeklődését.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: