2020-08-02 07:01:41• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma könnyen bedühödik, és pillanatok alatt képes magát felhúzni

Napi horoszkóp augusztus 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Barátaival igen elmélyült eszmecserét folytathat. Találkozhat ma valakivel, akinek nézetei komolyan befolyásolják a gondolkodásmódját.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Több bolygó segíti a vállalkozókedvét és hogy jó benyomást tegyen a környezetére. Az a hatalmas vitalitás, ami ma önből árad, átragad a többiekre is, ebben az időszakban a szerelmi ügyek is fokozódnak. Ha harcban áll valakivel, vegyen vissza egy kicsit támadókedvéből.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma egy kis elvonultságra, pihenésre lenne szüksége. Ha bágyadtsága nem múlik el a hétvégén, jobb, ha hamarosan meglátogatja háziorvosát.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Partnerével egy nagyon izgalmas napot töltenek együtt, nagy valószínűséggel vízparton, vitorlázással, búvárkodással vagy evezéssel egybekötve.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy vonzó idegenbe botlik a hétvége környékén, szórakozás közben ismerkednek meg. Az illető nem hasonlít senkire, akivel korábban kapcsolata volt, talán azért is vonzza önt ennyire. Ön roppant kíváncsi, mi áll újdonsült szerelme félénksége mögött, de ez csak később derül ki.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A bolygók felébresztik a gyanakvó természetét, méghozzá nem minden ok nélkül. Gyermekét vagy szerelemét kapja hazugságon, jusson eszébe az a lehetőség is, hogy az illető lehet, hogy fél a következményektől.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Lehet, hogy nem a legviccesebb napja lesz a mai, de kiváló alkalmat ad arra, hogy rendet tegyen otthonában, és más ügyeit is elrendezheti.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érzelmi konfliktusokba keveredhet a mai nap folyamán, nem lesz könnyű dolga, mert lobbanékony és ingerlékeny hangulatban van.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma könnyen bedühödik, és pillanatok alatt képes magát felhúzni, összeveszni testvéreivel, szomszédságával. Óvatosan vezessen, és ne használjon éles szerszámokat.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A párkapcsolatában most mintha a szellemi értékek kerülnének előtérbe, és a testi örömökről valahogy megfeledkezik. Figyeljen a párja igényeire is!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Megcsillantanak ön előtt egy gyors meggazdagodást ígérő lehetőséget, jobb, ha nem megy bele, rengeteg problémától kíméli meg magát a későbbiekben.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma szerelemre van hangolva, érzékeny, finom lelkű, gyöngéd partnerre vágyik, azt sem bánná, ha az illető művész lenne. Ma meglesz az esélye, hogy egy ilyen romantikus lélekkel hozza össze a sors, az illető komolyan gondolja a szerelmi vallomást.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: