2017-07-15 09:09:12• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ma este megismerkedhet valakivel

Napi horoszkóp július 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében, a Vénusz az Ikrek jegyében áll. Ideális a mai nap a flörtre, az ismerkedésre. Ne foglalkozzon most a tennivalókkal, inkább találkozzon a barátaival, és élvezze egy kicsit az életet!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma minden úgy zajlik, ahogy eltervezte. Most igazán harmonikusan tud kapcsolódni másokhoz, ezért ha van valamilyen komoly téma, amit meg kell valakivel beszélnie, most hozakodjon vele elő.
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha eddig elhanyagolta a szívügyeket, ma bőven behozhatja a „mulasztását”. Egy új ismeretség könnyen lángra lobbanthatja, és a szokásos hévvel vetheti bele magát a váratlan kalandba. Azért nem árt, ha legalább arról megbizonyosodik, nem foglalt-e az illető…
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Mars a Rák jegyében áll. Egy nagyszerű ajánlatot kaphat, vagy valaki ajándékkal kedveskedik önnek. Az is lehetséges, hogy olyan megérzései lesznek, amelyek nagy előnyhöz juttatják a későbbiekben.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Merkúr az Oroszlán jegyében áll. Ne hagyja felgyűlni a teendőit, mert ha összekuszálódnak a szálak, nehéz lesz rendet tennie. Ha valakit meg szeretne hódítani, akkor rajta, most segítik a csillagok!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Mars még a Rák jegyében áll, ez felerősíti az előnyös jellemvonásait. Ön higgadt és józan, egy nehéz helyzetben ma épp ez rántja ki a bajból. A barátait is jó tanácsokkal tudja támogatni.
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll. Ma addig ügyeskedik, amíg igaza nem lesz, vagy legalábbis igazat nem adnak önnek. Minden helyzetben feltalálja magát, ma nem tudják lesöpörni a pályáról.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szabad jelzést kap ma, bármi is a terve! Próbáljon ki új dolgokat, váltsa valóra egy régi tervét. Ha valaminek a beszerzését mára időzíti, lényegesen olcsóbban juthat hozz, ma ugyanis a szerencse kíséri a pénzügyekben.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Vénusz az Ikrek jegyében jár, ez kedvez önnek. Az esti program során megismerkedhet valakivel, aki izgalmasabbá, vidámabbá teheti a napját, de lehet, hogy az egész életét is. Ne rontsa el a románcot a bizalmatlanságával!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Most hajlamos lehet arra, hogy borúsan lássa a dolgokat, és ott is problémát sejtsen, ahol nincs is. Hagyja a barátainak, hogy jobb kedvre derítsék! Ne ragaszkodjon a fájdalmas emlékekhez és a rossz tapasztalatokhoz, hanem próbáljon meg helyet teremtenek egy jobb időszak számára…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Megtörténhet, hogy a dolgok ma kissé kicsúsznak az irányítása alól. Hajlamos lesz elsiklani a tények felett, vagy szándékosan nem veszi figyelembe azokat – ez bizony okozhat néhány nehézséget önnek a mai napon.
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Ön csak hiszi azt, hogy egyedül van, hogy nem érti meg önt senki… Nyugodtan hagyatkozhat a barátaira és a családjára, kisegítik, ha problémái vannak! Ehhez persze az is kell, hogy megossza velük a gondjait.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: