2018-04-16 05:48:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kollégáival simítsa el a vitát

Napi horoszkóp április 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Vénusz és a Jupiter szemben állnak, ez túlköltekezésre hajlamosítja, gondolja meg mire ad ki pénzt, nehogy később meg kelljen bánnia. A Mars a karrierjének területéről rengeteg energiát ad a feladatok ellátásához. A Merkúr álló helyzetben látszik az égen, ad időt arra, hogy átgondolja a döntéseit.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az uralkodó bolygója számtalan lehetőséget ad önnek arra, hogy egy kicsit magára önmagára is figyeljen. Jelentkezzen be a kozmetikusához, és lepje meg magát néhány új ruhával, cipővel. Megismerkedhet valakivel, aki fontos szerepet tölt be az életében.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Vigyázzon a titkos szerelmekkel, és a flörtökkel, főleg azokkal legyen óvatos, akik nem függetlenek. A bolygók felboríthatják a szerelemi életét. Barátaival ma lesz alkalma jól kibeszélni a fontos dolgokat. A Kos jegyében Újhold áll, hozhat új barátokat és támogatókat is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma feszültté válhat a helyzet, főleg az önhöz közelállókkal kapcsolatban. Kedvesét próbálja meg megbékíteni. A Kos jegyében álló Újhold kellemetlen fényszögben áll az ön jegyével, ezzel magára vonhatja felettesei haragját. Próbáljon inkább megegyezésre jutni.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Új tervei vannak és az előkészületeknek most kedveznek a csillagok. A pillanatnyi áldozat, amit most az egészségéért hoz, hasznosnak bizonyul majd a későbbiek folyamán.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Otthonában most kisebb-nagyobb karbantartási munkák várhatók. Ha nem lesz ideje ezt végig csinálni, akkor fogadjon alkalmi segítséget, aki segít a lomtalanításban. A bolygók jelzése szerint egy komoly és szenvedélyes szerelemben is része lehet. Ám a szüleivel nem szabad vitatkoznia.
 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars az ön IV. sorsterületén áll. Kerülje a vitát a családtagjaival, inkább működjön együtt velük, így sokkal többre viheti és lekötheti fizikai energiáit, amiben most éppen bővelkedik. Otthoni feladatait nagyon gyorsan el tudja végezni, ám a társával kapcsolatos döntéseit mindenképpen halassza későbbre.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Rengeteg szellemi energiája van, ezt intellektuális feladatainak ellátására kellene fordítania. A testvéreivel ne vitatkozzon. Fölös energiáit inkább a szerelemben vezesse le. A Kos jegyében Újhold van, ez új munkákat hoz, amit a kollégák irigyelni fognak öntől.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma sokat kell dolgoznia a pénzért, de lesz is mit elkölteni új szerelmével. Futja majd a legdrágább étteremre is. Vigyázzon újdonsült kedvesére, a Merkúr álló helyzetben áll, ez olyan mint a szalmaláng! Kollégáival mindenképpen simítsa el a vitát.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Mars a Bak jegyében áll, így önnek van a legtöbb energiája az emberek között. Mindent el tud érni, viszont a haragot lehetőleg tartsa távol magától, ha ez nem megy, inkább dolgozzon egyedül. Újhold van a Kos jegyében, vásároljon néhány új bútordarabot.
 

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Új tervei jónak ígérkeznek, de a megvalósításukkal várjon mg egy kicsit. Testvéreivel jobb lenne békét kötni. Bár ön nem éppen arról híres, hogy a konyhában tüsténkedne, most mégis ebbe a helyiségbe is vásárolhatna néhány új darabot. Energiáit hasznosítsa saját fejlődésére, pl. menjen edzeni.


Halak: II. 19. - III. 20.
Üzleti életében új javaslattal állhatnak elő a partnerei. A Merkúr álló helyzetben látszik az égen, így a komoly döntéseket jobb lenne elhalasztani. A Mars az ön 11. sorsterületén a legjobb társaságról gondoskodik, a magány most elkerüli. Minden jel arra mutat, hogy az új szerelem tartóssá válik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: