2019-04-18 04:57:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kisebb-nagyobb szédelgéseket elkövet ma

Napi horoszkóp április 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az ön hetedik sorsterületén halad át kellemesen aspektálva a Marstól. Erőteljes érzelmi megnyilvánulásai teljesen átitatják az ellenkező nemhez fűződő kapcsolatait, a szeretet, a szerelmet zsigereiben fogja érezni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nagyon kedvező a mai nap a művészi vagy alkotói tevékenységhez. Most önből ugyan hiányzik a gyakorlatiasság, ez nem baj, csak alkosson, az üzleti részével ráér később is foglalkozni.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Viselkedése ma bosszúságot okozhat másoknak, ha nem is szavakkal, de megnehezíti az együttműködést. Pedig most nincs itt az ideje, hogy önálló csillagként ragyoghasson, legyen rugalmas és mutasson némi együttműködési hajlandóságot!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzelmei és vágyai igen erőteljesek, sőt szenvedélyesen nyilvánulnak meg partnere felé. Most sokkal szenvedélyesebb a megszokottnál, tehát jobb, ha távol tartja magát mindentől, amihez szigorú tárgyilagosság szükségeltetik.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma nincs itt az ideje az önálló döntéseknek. Szükséges, hogy csoportban dolgozzon, ez persze nem azt jelenti, hogy az autó hátsó ülésén kell helyet foglalnia, azt azonban igen, hogy az energiáit úgy tudja legjobban hasznosítani, ha csapatban munkálkodik!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma erősen vonzódik a takarékoskodáshoz és a vagyonszerzéshez, mivel a szilárd anyagi háttér növeli a biztonságérzetét. Ön jó üzleti érzékkel rendelkezik, a befektetéseiben nyugodtan hagyatkozhat megérzéseire, de lehet, hogy megnyugtatná, ha kötne valamilyen biztosítást.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold ma az ön első sorsterületén halad át. Vitalitása ingadozhat, étkezésére oda kell figyelni, mivel az emésztőszervek érzékenyebbek lehetnek a megszokottnál, allergiás reakciók is jelentkezhetnek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ön megpróbál érzelmeiről nem tudomást venni, de azok ellenállhatatlan erővel fognak a felszínre törni, leküzdhetetlen vágyak vagy kirobbanó érzelmi tűzijátékok formájában. Ne riadjon vissza az őszinte önvizsgálattól.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kisebb-nagyobb szédelgéseket elkövet ma. Nem akar másokat tönkre tenni, de a saját jóléte érdekében ügyeskedik.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Ma megnehezül az ön számára a partnerével a kapcsolattartás, akár még szakítást is fontolgathat magában, lehangoltnak és magányosnak érezheti magát, mert úgy véli, párja nem ismeri el az ön érdemeit. A valóságban ez nem így van, ezt a kellemetlen érzést a Hold-Szaturnusz kemény fényszöge idézte elő, hamarosan elmúlik.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma (is) szeretne kiszakadni a hétköznapi élet valóságából, a mindennapok rutinjából. Mit szólna egy kis szellemi kalandozáshoz? Nézzen izgalmas filmeket, vagy olvasson tudományos-fantasztikus könyveket.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold ma az ön nyolcadik sorsterületén halad át, ma mindenképpen foglalkoznia kell örökléssel vagy befektetéssel kapcsolatos pénzügyekkel. A megfelelő életbiztosítás vagy a megtakarított pénze valamilyen kötvényben elhelyezve, biztonságot jelentene önnek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: