2013-06-04 10:11:38• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Kipihent és friss

Napi horoszkóp június 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Egy jelentős siker kopogtat az ajtaján. Nem egyedül önmagának köszönheti azonban, hogy elérte azt, amit elért. Lehet, hogy sokan is vannak azok, akik ehhez a hátteret adták. Legyen hálás érte, elsősorban a társának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagyon érzi a nyarat, tele van energiával, szerelemmel. Csak legyen valaki ön mellett, aki bírja erővel éppúgy, mint ön. Ha nincs, akkor a nagy erők rombolóvá is válhatnak. Igyekezzen minél hasznosabbra fordítani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Tele van megint jó ötletekkel, de mégis újra hagyja őket elsikkadni. Pedig csak az ér valamit, amit meg is tud valósítani. Ha csak az álmait kergeti, mint színes pillangókat, az évek is lassan velük szállnak el.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Sokat hibázik, csetlik-botlik az életében. Ön azonban az a fajta, aki minden hibájából tanulhat. Nincs elvesztegetett idő. Csak ne feledje a leckét, és legközelebb már ne kövesse el ugyanazokat a hibákat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hatalmas tettvágy buzog önben: de valami olyanra vágyik, amit a szabad ég alatt végezhet. Ha nem jutott önnek egy maréknyi krumpliföld se, akkor vegye a nyakába a hegyeket. Csúcsokra tör, és el is érheti azokat hamarosan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kezdenek igen kuszává, átláthatatlanná válni a dolgai. Ha eddig még nem tette volna, sürgősen fogadjon fel egy jó könyvelőt, aki rendbe teszi számvetéseit. A könyvutók már nem segíthetnek.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Egy váratlan telefonhívás felboríthatja a napját, de valószínűleg inkább jó, mintsem rossz értelemben. Néha napján még ön is megteheti, hogy változtasson az elképzelésein. A sziklaszilárdságot elég belül őriznie.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Új, és nagyszerű tervei vannak, amikre alapozva valóban megváltoztathatja a jövőjét. A megvalósításukhoz azonban szüksége lehet egy alapos önvizsgálatra. Vajon kellő szilárdsággal, kitartással rendelkezik-e?

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A nap, bár kedveszegetten vág bele, rengeteg jót tartogathat az ön számára. Kipihentnek és szellemileg is frissnek érezheti magát. Ne hagyja, hogy csip-csup veszekedésekkel, kicsinyes civódásokkal elrontsák a napját.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kellemes élményekben lehet ma része: valamilyen nehéz feladatot tudhat le olyan könnyedén, amint azt álmában sem gondolta volna. Persze nem minden lesz ilyen fenékig tejfel, készüljön fel a nehézségekre is!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Legyen egy kissé kevésbé konok! Az akaratossággal nem sokat érhet el ott, ahol az érzelmeké a főszerep. Sőt, ezzel akár mindent örökre elronthat. A megbocsátás és a türelem is nagyon szép erények!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munkahelyén azzal fogadják, hogy újabb feladatokat varrnának a nyakába. Ne mindjárt a tiltakozással kezdje: előbb taktikusan puhatolja, ki, miféle kompenzációkat kaphat ezért cserébe. Talán sikerül jó alkut kötnie.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: