2015-04-17 03:10:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Jó alkalom a mai tervek készítésére

Napi horoszkóp április 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyébe lépett, így könnyedén telik a nap. Munka után tegyen rendet a kertben, vagy főzzön valami finomat, ez most szórakoztathatja. Ha vásárlás közben talál valamilyen szép dekorációt, nyugodtan vegye megy. Örömet fog szerezni, ha a lakásába viszi a tavaszt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Kos jegyében álló Hold lendületet ad a napnak, ezért minden fontos dolgot igyekezzen elintézni. A Mars a Bika jegyében áll, így magabiztos, határozott és energikus lehet. Jó nap a mai az eszmecserékre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma lehetőleg ne intézzen fontos dolgokat, inkább rakjon rendet az íróasztalán és az otthonában is. A Jupiter jó ötleteket súg a fülébe. Készüljön a közelgő új feladatokra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, ma minden megerőltetőnek látszik, és minden nehezére fog esni. Ha már nagyon megelégelte a mai napot, vonuljon vissza egy csendes helyre...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll, csodálatosan kapcsolódik az Ikrek jegyéből sugárzó Vénuszhoz. Ha még az egyedülállók táborához tartozik, akkor most szerelembe eshet. Ha van kedvese, vele töltheti az estét. Mindenképpen boldog órák várnak önre!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Kos jegyében, a Mars és a Merkúr pedig a Bika jegyében tartózkodik, ezért a következő időszak az év legszebb napjait hozhatja önnek. Arra azért oda kellene figyelnie, hogy ne várjon túl sokat a szerelemtől. Nem fog virágeső hullani az égből, de ettől még közel állnak egymáshoz ön és a kedvese.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Kos jegyében álló Hold arra figyelmezteti, hogy gondolkodjon el a párkapcsolat fontosságáról. Este egy jó tanács tovább segítheti a céljai felé.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, és ez sok energiát adhat önnek a munkájához. Sok mindent mozgásba hozhat, jól tud összpontosítani, és a becsvágya is előrébb viszi...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, és uralja a mai napot. Óriási hajtóerőt ad önnek, a lelkesedése figyelemreméltó. Jó alkalom ez jövőbe mutató tervek készítésére, vagy az üzleti világ és a magánélet valamilyen összekapcsolására.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll: friss szelek fújdogálnak... A változást akkor is érezni fogja, ha az íróasztal mellett kell ülnie. A kollégái, a barátai, az egész környezete mosolygóssá válik. Ha éppen szerelmes, kiváltképp élvezni fogja ezt a napot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében, a Vénusz pedig az Ikrekben áll. Csak azoknak az embereknek lehet ez nagyon kellemetlen, akik este is kénytelenek lesznek dolgozni, mindenki más inkább megkönnyebbül majd.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ha tehetné, ma inkább otthon maradna. Teljesen ösztönösen visszakapcsolhat egy sebességgel, ami módfelett hasznos, így ugyanis jobban tud összpontosítani, és kevesebb hibát vét majd. Töltse az estét a családjával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: