2015-12-24 09:11:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Igazán boldogan telik a karácsony

Napi horoszkóp december 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Legyen igazságos az ítéleteiben, és próbálja megérteni, hogy nem alakulhat minden úgy, ahogyan azt ön szeretné. Ön ma hajlik a szétszórtságra és az idegességre. A legfontosabb, hogy kérjen segítséget, nem kell minden karácsonyi előkészülettel egyedül végeznie! Az esti ünneplés végül csodásan alakul!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ha végzett az előkészületekkel, szánjon időt önmagára is! Este, az ünneplés mellett csodás, mély beszélgetésekre is sor kerül, főleg a rég nem látott rokonokkal.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Lényegesen több dolga lesz, mint gondolta volna... Szerencsére jó formában van, és higgadtan kezeli a felmerülő apró bosszúságokat. Vidám és könnyed oldala kerül előtérbe. Este, az ünneplés után is bőven akad tennivalója. Nem is csoda, hisz az egész rokonság összegyűlt!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, kitartást és energiát ad önnek. Hívja fel a rokonait, beszélje meg velük, hogy hányra érkeznek, különben valaki véletlenül keresztül húzhatja a számításait...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold az Ikrek jegyében áll, és nyugtalanná teszi önt. Őrizze meg az optimizmusát, hiába maradt sok feladat az utolsó napra, sikerül majd az összessel végezni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Ön olyan gondosan végezte az előkészületeket, hogy minden a legnagyobb rendben zajlik. Készen vannak az ételek, az ajándékok is becsomagolva sorakoznak. Itt az ideje az önfeledt ünneplésnek!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, önre ez kimondottan pozitívan hat. Remekül együtt tud működni a családtagjaival. Este kellemes beszélgetésekben lehet része!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Lendületesen lát neki a teendőknek, és bár elég kevés időt hagyott a feladatokra, mindennel végez délutánra. Este, a szerettei körében végre elengedheti magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, és bizakodást, optimizmust, jó hangulatot ad önnek. Igazán boldogan telik a karácsony, ön nagyszerű házigazda, gondos és mindenki igényeire odafigyel. Az ételek is remekül sikerülnek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében áll. Hagyja maga mögött a munkahelyi dolgokat, ez a nap szóljon a családról és a nyugalomról! A párja mindenben a segítségére lesz!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold az Ikrek jegyében áll, nyugtalanságot keltve önben. Úgy érezheti, hogy szétveti a feszültség. Ez sajnos kihat az egész családjára is. Szerencsére délután már visszatér a jó hangulata, és a szenteste boldogságban telik!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold az Ikrek jegyében áll, ön ma igazán érzelmes hangulatban lesz. Ne hagyja, hogy megzavarják az örömét, akkor sem, ha mások türelmetlenebbek. Az udvariatlanságot sem önnek szánták... Az este felhőtlen örömmel zárul!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: