2020-01-10 08:10:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Ideje az adósságait rendezni

Napi horoszkóp január 10-re 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ma Telihold van a Rák jegyében, ez az otthon és a karrier sorsterületét állítja szembe, ön is érzi, hogy az elmúlt hetekben túl sok időt töltött a munkahelyi sikereivel, és lelkifurdalása is van, hogy a családja nem kapott elég figyelmet. Most az a feladata, hogy egyensúlyba hozza a két életterületet.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai Telihold a harmadik és a kilencedik sorsterületét állítja szembe, ez azt jelenti, hogy az elmúlt hetekben elvont kérdések foglalkoztatták a leginkább, most viszont az élet hétköznapi dolgaival kellene többet foglalkoznia. Pótolja, amivel elmaradt!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az elmúlt hetekben nagyon sokat foglalkozott befektetéseivel, pénzügyeivel, annak kamatoztatásával, most viszont a magánéletére terelődik a hangsúly. Igyekezzen úgy képviselni a saját érdekét, hogy közben a másiké se sérüljön.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Telihold ma az ön első sorsterületén utazik át, ez egy nagyon érzékeny helyzet. Öt planéta áll vele szemben, fontos lenne, hogy kiálljon magáért, és képviselje a véleményét.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Nagyon fontos, hogy szenteljen időt saját magára, még egy ilyen extrovertált személynek is szüksége van az egyedüllétre és a befelé figyelésre. Ha nem tartja tiszteletben lelke belső parancsát, testi betegségben is manifesztálódhat a hiány.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A mai Telihold azt kéri öntől, hogy ne csak kedvesével, szerelmével, gyermekeivel foglalkozzon, hanem régi barátait, tanárait is keresse fel. Ha valakiről nem hallott már régen, hívja fel, mert lehet, hogy segítségre van szüksége.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön mostanában túl sokat foglalkozott az otthonával, vagy az ingatlanügyeivel, esetleg családja egy tagjával. Most hirtelen reflektorfényben találja magát, a Telihold miatt a karrier kérdései előtérbe kerülnek.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sok időt fordított mostanában a hétköznapi ügyekre fordított, a belső „iránytűje” sugallatára most kalandra vágyik, és hogy kipróbáljon valami újat!

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Mostanában lehet, hogy nagyon sok pénzt költött, és csak a saját igényeire figyelt. Lehet, hogy kölcsön is kért, ideje az adósságait rendezni, vagy a másik fél érdekeit is figyelembe venni. A mai Teliholdat pénzügyi elszámolás kíséri.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Rák-telihold miatt a párkapcsolati egyensúlyt kell megteremtenie. Ha szingli, akkor lehetősége lesz egy különleges partnert megismerni és egy igazi kapcsolatot kialakítani.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Telihold az ön hatodik életterületén jön létre, most lehetősége van életmódváltásra, dönthet úgy, hogy megváltoztatja az étrendjét, rendszeres sportot iktat be az életébe, vagy leszokik a dohányzásról.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon sok társasági mulatságon vett részt eddig, csapatépítő programokon, vagy valamilyen közösségi munkában. Most a Telihold arra ösztönzi önt, hogy a kedvesével töltsön több időt. Ha vannak gyermekei, most ők kerülnek fókuszba.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: