2019-02-27 05:58:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Fennáll a veszélye, hogy túlvállalja magát

Napi horoszkóp február 27-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold együtt áll a Jupiterrel. Ez az energia kellemes az ön számára, mindegy, hogy kivel van éppen úton, remekül érzi magát. Ma sugárzik, nevet, boldog, flörtöl, a kisebb zavaró tényezőkön egy mosollyal túlteszi magát. Este még el is megy szórakozni, és valószínűleg csak későn ér haza.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A hangulat vidám és nyílt lesz, de sok kavarodás is adódhat, és mindenekelőtt hivatásában lesz nagy a zűrzavar. Egyesek egyszerűen mindent jobban akarnak tudni, ami most különösen dühíti. A tűrőképessége határához ér, pedig pont az ellenkezőjére lenne szüksége: nyugalomra, áttekinthetőségre és rendre.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hosszú szélcsend után most hirtelen felpörögnek az események. De legyen óvatos, mert megtörténhet, hogy meggondolatlan szavai, tettei kellemetlen helyzetbe sodorják. A munkában is, a magánéletben is csalódnia kell egy bizalmasában.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Személyes vágyai és a lehetőségek nem mindig vannak összhangban. Ha pénzügyekről vagy a karrierje alakulásáról kell döntenie, legyen óvatos, és hallgasson az idősebb tanácsadóira, nehogy nagyvonalúsága miatt melléfogjon.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold-Jupiter együttállás meglehetősen felpörgeti! Ma biztosan nagyszerű tervek jutnak az eszébe, és mások is bombázzák az ötleteikkel. Hogy ezekből mi valósítható meg, az már egészen más lapra tartozik. Még este is dolgozik, nehezen nyugszik meg.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Hogy elkerülje a csalódásokat, most ne írjon alá szerződéseket, és beszerzéseket se végezzen. Ne menjen bele anyagi jellegű kockázatba! Tervei megvalósításánál mindig közbejön valami. Este látogatót kap, és sajnos ez a találkozó sem alakul felhőtlenül.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Rengeteg energiával veti a munkába magát, de nem tud felhőtlenül örülni a sikereknek, mert nehezen találja a közös hangot a környezetével. Mindenkit le akar győzni, ahelyett, hogy meggyőzné őket.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó hírek, kedvező ajánlatok várják. Vigyázzon, nehogy elhamarkodottan döntsön, amit később megbánna... Nehezen tűri, ha önállóságában korlátozzák, ezért most minden lehetőséget alaposan mérlegeljen, mielőtt igent mond.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Bár egyszerre jóval több dolgot tud intézni, mint a környezetében bárki, azért néha nemet is kell mondani. Fennáll a veszélye, hogy túlvállalja magát. Ma állítson fontossági sorrendet a teendők között!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Vigyázzon, a Mars most meggondolatlan lépésekre sarkallja. Kalandvágya olyan veszélyes vizekre hajtja, ahol könnyen magával ragadja az ár, s végén elvesztheti partnere bizalmát.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kezdeményezzen, és minden sikerül. Tegye félre kishitűségét, bízzon önmagában, és akkor biztos lehet benne, hogy a világ is megbízik önben. A bolygók azt jelzik, hogy egy nagyon jó csapat tagja lehet, és anyagilag is egyenesbe kerül végre.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

A csillagok jó közérzetet, energiát biztosítanak. Minden erejével összpontosíthat egy cseppet sem könnyű feladatára. A kezdeti sikerek talán el is kápráztatják, de nagy hibát követne el, ha elbizakodottá válna.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: