2012-12-08 23:51:43• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Nyilas - Élvezed ezt a napot

Napi horoszkóp december 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A mai vasárnap, ami Advent második vasárnapja, szintén a Mérleg jegyében álló Hold befolyása alatt áll. Ezenkívül egész nap Holdszünet van. Így elengedheted magad, és örömeidnek élhetsz. A kevesebb ma többet jelent. Élvezd ki ezt a napot! Neptunusz ma korán küld ágyba. Estére már nem marad kedved, és fáradt leszel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Advent második vasárnapja van, és az egészet lefedi egy Holdszünet. Kérlek, fordíts időt egy meditációra: egyszerűen csak ülj csendben, és észleld mindazt, ami feljön benned: érzelmek, gondolatok, remények, talán félelmek is. Fontos, hogy észleld, de ne tartsd magadnál ezeket. Nézd úgy, mint egy filmet, de ne válj a részévé.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma egész nap Holdszünet van. Most könnyen előfordulhat, hogy egy kis világfájdalom lesz úrrá rajtad. Tudok egy csodálatos receptet ez ellen: csinálj közös programot barátaiddal. Ez elűzi a melankolikus gondolatokat. Más dolgok jutnak eszedbe, és elterelődik a figyelmed.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napra – Advent második vasárnapja – csak a következő szavak jutnak eszembe: puha, nyílt, tele érzelmekkel, gyengéd, fogékony. Gömbölyű nap lesz, sehol élek, sarkok. Te pedig boldog leszel magaddal és pillanatnyi életeddel. Szeretteid körében érezheted magad a legjobban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma egész napon át Holdszünet van. Hangulatos páros együttlétet, gyengédséget, szeretetet kínál neked. Ha egyedül vagy, gondolatban kapcsolódj össze lelki társaddal, teljesen mindegy, milyen messze van ténylegesen tőled. Hogy ma Advent második vasárnapja van, segít egy gyengéd kapcsolatot létrehozni lelki társaddal.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A vasárnap – Advent második vasárnapja – egy kellemes Holdszünet hatása alatt áll. Figyelmed teljesen a nagyszerű csillagok felé fordulhat, amelyek pillanatnyilag olyan nagyszerű helyzetben vannak a számodra. Most elsősorban Marsra és Vénuszra gondolok, a szerelem két bolygójára. Ma olyan nap van, amelyen kiáradhat belőled a szerelem, és megélheted, ahogyan visszajön rád, és boldoggá tesz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Advent második vasárnapja van. A Holdon keresztül valóban különleges adventi hangulatot kapsz, összekapcsolódva érzed magad a világ lélegzetével, és védettnek érzed magad a teremtésben. Annyira ellazulsz, hogy megfeledkezel az idő múlásáról, és valamikor arra ébredsz, hogy már elmúlt a fél nap, és még mindig otthon ülsz! Azt is észreveszed azonban, hogy ez a tétlenség mennyire jólesik.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A mai nap – Advent második vasárnapja – teljesen elsüllyed egy Holdszünetben. Mi mást lehet ilyenkor tenni, mint lustálkodni, meditálni, Adventet ünnepelni és gondolatokat szőni? A te csillagaiddal ma is lezárhatsz úgy valamit, hogy tökéletesen elégedett lehetsz az eredménnyel, és vállon veregetheted magad. Ilyesmiről szívesen beszél az ember – és ma ezt meg is teheted.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az egésznapos Holdszünetet a mai napon – Advent második vasárnapja van – ajándéknak érzed, és szinte isteni hangulatban érzed magad: teljesen feloldódva, ellazulva, minden kényszer nélkül. Élvezed ezt a napot, teljesen függetlenül attól, hogy mi is áll a programodon.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A csillagok mára nyugalmat rendeltek el neked. A Hold egész nap szünetel. Advent második vasárnapja a pihenés és a regeneráció jegyében teljen. Nyugalomra van szükséged, a csendet és az egyedüllétet igen kellemesnek fogod találni. Ha teheted, inkább mondd le megbeszélt találkozóidat. Egy nap visszavonultság ismét formába fog hozni.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A mai napon is – ez Advent második vasárnapja – a kellemes Mérleg jegyében marad a Hold. A hosszú Holdszünetet ajándéknak érzed, és laza, nyugodt, de mégis nagyon örömteli napot tervezel. Helyes! Boldog vagy, ha nyugalomban olvasgatni tudsz, vagy egyszerűen csak szunyókálsz a kanapén. Nem kell nagyszerű dolgoknak állni a napi tervedben. Épp ellenkezőleg!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon, ami Advent második vasárnapja, az egész napot elnyeli egy Holdszünet. Kellemes, laza, de kissé fojtott hangulatban vagy. Ezért kevés hajlamot mutatsz nagyobb dogokba fogni, és még kevésbé akarod bármivel is megerőltetni magad. Kedved van viszont sétákhoz, a wellness minden formájához, és teljesen lazán heverni egy könyvvel, vagy aludni déltájban a heverőn.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: