2019-06-15 04:39:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Elképzelhető, hogy felül kell írnia korábbi elképzeléseit!

Napi horoszkóp június 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó bolygója, a Mars együttállást képez a Merkúrral, a mai napon a közlekedéssel óvatosan bánjon, mert mindkét planéta a kapkodásra hajlamosít. Kerülje a veszélyes gépeket és szerszámokat.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz a második sorsterületén halad át és szembenállást alkot a Holddal, ez önt túlzásokra hajlamosítja a költekezés és az étkezés területén. Egyiknek sem szerencsés a következménye, üres kassza, plusz kilók…

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr kellemes fényszöget alkot a Neptunusszal, emiatt az ön gondolkodása kissé fegyelmezetlenné válik. Ma nincs kedve logikus vagy racionális kérdésekkel foglalkozni, nem is kell, nyugodtan átadhatja magát szárnyaló fantáziájának.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Legszívesebben ábrándozással töltené ma az egész napot. Most működésbe léphetnek ösztönös ráérzései, de kissé homályosan fejezheti ki magát. Legyen egyértelműbb!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma racionálisnak alig mondható gondolkodását nagy adag képzelőerő, kifinomultság és érzékenység teheti még zavarosabbá. Nehezére esik az egyértelmű kommunikáció, erre figyeljen!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Kusza gondolkodása ma akadályt állíthat a világos beszéd útjába, az is lehet, hogy annyira árnyaltan fejezi magát, hogy nem mindenki érti, mit is akar mondani. Ne ma döntsön kapcsolatai további sorsáról.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz szembenállást képez a Holddal, ez arra ösztönzi önt, hogy kényeztesse magát. Jelentkezzen be a kozmetikusához vagy meglephetné magát néhány elegáns ruhadarabbal.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Mars együttállást alkot a Merkúrral, az ön kilencedik sorsterületén. Ez arra biztatja, hogy tegyen egy rövid látogatást valamelyik szomszédos országba, a kellemes közérzet garantált! Vigye magával családtagjait is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön uralkodóját a Neptunusz kellemetlenül fényszögeli: elvei gyakorlati alkalmazása kerül ma próbatétel elé. Elképzelhető, hogy felül kell írnia korábbi elképzeléseit!

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az üzleti terjeszkedés vágya ma kellő óvatossággal társul, így pénzügyi törekvései vagy vállalkozásai sikerrel kecsegtetik. Képes lesz kitartani céljai mellett és megtalálja a legjobb módját a megvalósításnak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma gyakorlatias elgondolásokat forgat a fejében, aminek a kivitelezése elé nem is gördül semmilyen akadály. Most teljesen hagyatkozhat a saját elképzeléseire, mert jól kézben tudja tartani a szálakat. Szabadon eldöntheti, mihez akar kezdeni.
 

Halak: II. 19. - III. 20.

Jó egészségnek örvendhet, kedvező a ami nap valamely alkotó tevékenységhez, ami egy kis fizikai munkát is jelenthet. Így tudja megfelelően levezetni hatalmas energiáját.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: