2014-12-23 09:42:29• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Elégedetten zárhatja a mai napot

Napi horoszkóp december 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagy hibát követ el, ha hajszolni kezdi magát, a délelőttöt próbálja meg lazára venni. Délután lehet, hogy valaki felajánlja a segítségét, éljen hát a lehetőséggel! Jó dolga van, ez ma este újra tudatossá válik önben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold továbbra is a Bak jegyében tartózkodik. Jól kezdődik a napja, és nincs semmi, ami otthon tarthatná. Sétáljon egyet a városban, csodálja meg az ünnepi fényeket, és kényeztesse magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Vízöntő jegyében tartózkodó Mars aktiválja a 9. napházát: egész nap nyitott lesz, és készen áll a kompromisszumokra. A tárgyalásai is sikeresek lesznek, használja hát ki jól ezt a napot, és estére meg lesz elégedve magával.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma könnyen úgy érezheti, hogy a kötelezettségei elnyomják, pedig valójában – és ezen maga is csodálkozik – mindent el tud végezni. Csupán jobban kellene bíznia önmagában. Este ajándékozza meg magát egy kellemes masszázzsal!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Déltől a Jupiter jó fényszögeket kap az Uránusztól: nagyszerűen érezheti magát a bőrében. Rendkívül jó dolgok várnak önre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold és a Jupiter hatására ma sok minden lehetségessé válik. A kritikák sem törik le, csak arra ösztönzik, hogy még jobban csinálja azt, amivel épp foglalkozik. Este laza és boldog ünnepi hangulatba kerül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A tegnapi nagyszerű csillagállás mára is megmarad. Nem kell semmi mást tennie, mint folytatni azt, amit elkezdett. Használja konstruktív módon az energiáit! Este tekintse át nyugodtan, hogy mi az, amit a mai nap folyamán el tudott érni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a föld elemű Bak jegyében áll, ez jól illik a közelgő ünnepekhez, jólesően tud majd lazítani. Ha sikerül szabaddá tenni magát, és nincs semmi programja, menjen ki a szabad levegőre. Este a Jupiter álmodozásra csábítja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A Hold továbbra is a Bak jegyében áll, ma sok minden megvilágosodik ön előtt. Egész pontosan tudja, mit akar és mit nem. A délután kifejezetten alkalmas a beszélgetésre és a kedvesével közös tervezgetésre. Elégedetten zárhatja a mai napot.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Öt bolygó áll a Bak jegyében, ez komoly feladatokat ró önre: érzelmileg megterhelő beszélgetéseket kell folytatnia a családtagjaival, barátaival vagy az alkalmazottaival. Ezek a feszültségek igénybe veszik az idegeit, alig várja az esti pihenést.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Az Uránusz és a Mars megduplázzák az alkotó tehetségét. Mindenképp szeretne valamit kreálni: egy jó ebédet főzni, egy költeményt írni, vagy valami maradandót alkotni a keze munkájával. Este azzal a tudattal mehet aludni, hogy jó és sikeres nap áll ön mögött.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma minden sikeres tettére megkaphatja a pozitív visszajelzést. A kezdeti kis sikerek természetesen szárnyakat adnak önnek, ezért a délutánja is sokat ígérően alakul.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: