2019-12-21 08:44:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Egy kis pluszpénzre számíthat, amit bátran magára költhet.

Napi horoszkóp december 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Jupiter a Nyilas jegyében áll, és igazi energialöketet ad önnek. A Vénusz közelít a Marshoz, és ettől kivirulhat a szerelmi élete. Ha ön még szingli, akkor ma este ne üldögéljen otthon egyedül!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma könnyen elfogyhat a türelme. Egyrészt a kollégái teljesen mást akarnak, mint ön, másrészt valamire már réges-rég ígéretet kapott, de azóta is hiába várja, hogy teljesüljön. Lehet, hogy még nincs itt az ideje?


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold csak délutánig marad az Ikrek jegyében. Utána minden zavaros gondolat és rossz energia már a múltté lesz! Este az életörömökre és a társaséletre kell összpontosítania. Nagyon közel érzi magát a kedveséhez, tudja mi az, amit ő adhat önnek, és boldogsággal tölti el ez az érzést. Este menjen szórakozni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Bár a körülmények nem lesznek túl kedvezőek, ne adja fel, küzdjön keményen és kitartóan azért, amit célul tűzött ki maga elé! Keressen magának egy új hobbit, például iratkozzon be egy nyelvtanfolyamra.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Pattanásig feszülhetnek az idegei. A munkahelyén tapasztalt áskálódás is belejátszhat abba, hogy hirtelen mindenből és mindenkiből elege lesz. Ne tegyen olyat, amivel fájdalmat okoz azoknak, akiket szeret! Szerencsére már mindjárt itt a hétvége és az ünnepek!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma is tegyen meg mindent másokért – a józan ész határain belül. Figyeljen oda a környezetében élő magányos vagy idős emberekre, és ejtsen meg egy régóta halogatott rokoni látogatást!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szeretne stabilizálni egy hosszú távú elképzelést, ám egyelőre csak nehézségekbe ütközik? Bízzon a pozitív végkifejletben, és ne adja fel! Támogassa családtagjait, mert ez az ön felemelkedését is szolgálja!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kedvező ez az időszak arra, hogy új ismeretségeket kössön, új embereket ismerjen meg, egyáltalán tanuljon valamit, feldolgozza a tapasztalatait. Érdekes személyekkel fog találkozni, akik inspirálni fogják. Este jó hangulatban lesz, ne hagyja ebből kizökkenteni magát.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ma egy különleges feladatot kaphat, amely próbára fogja tenni szervezői képességeit. Igyekezzen minden részletet gondosan megtervezni! Egy kis pluszpénzre is számíthat, amit bátran magára költhet.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kísérje figyelemmel az ön körül zajló eseményeket, minden információt alaposan gondoljon át, mielőtt belevágna fontos ügyekbe. A bolygók elővigyázatosságra intik, különösen vonatkozik ez az ingatlanügyekre.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kísérje figyelemmel az ön körül zajló eseményeket, minden információt alaposan gondoljon át, mielőtt belevágna fontos ügyekbe. A bolygók elővigyázatosságra intik, különösen vonatkozik ez az ingatlanügyekre.


Halak: II. 19. - III. 20.

Többen fordulnak önhöz tanácsért, segítségért. Legyen nagyon megfontolt, csak olyan dolgot mondjon, melynek helyességében biztos. A többiek ugyanis hisznek az ítéleteiben. Előtérbe kerül társasági élete, ám a vártnál több pénzt költ.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: