2017-09-24 08:14:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Egy kellemetlen incidensre számíthat

Napi horoszkóp szeptember 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Őszintének és egyenesnek kell lennie, de azért ne erőltessen rá semmit a többiekre. Ma hajlamos arra, hogy minden ellenvéleményt támadásnak vegyen… Legyen egy kicsit engedékenyebb, különben nem kerülheti el a veszekedéseket, vitákat!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Bár ön hajlamos csak a saját feje után menni, ma jobb lenne, ha hallgatna másokra. Az önfejűségével most csak saját magát sodorja bajba. Főleg a párkapcsolati kérdésekben legyen rugalmasabb! A párja is elnéző az ön hibáival szemben…

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Nyilas jegyében áll, a legkellemesebb fényszögben az Ikrek jegyével. Délután menjen ki a szabadba, sétáljon egy nagyot. Holnap már új dolgokkal kell foglalkoznia, de ezek is szórakoztatni fogják önt.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Izgalmas nap elébe néz, sok kellemes szórakozási lehetőség várja. Szerelmi téren is jó esélyei vannak, ma elnyerheti szíve választottját, ha ön is úgy akarja. Vallja meg az érzéseit az illetőnek!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Kerülje el a konfrontálódást, jobb, ha bele sem kezd a vitákba, ezekből ugyanis ma biztos, hogy vesztesen kerülne ki. Figyeljen oda egy kicsit magára, talán jó lenne, ha egyedül tölthetné a délutánt. Menjen el egy uszodába, vagy kirándulni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagy elhatározás érhet meg önben, de ne vágjon bele azonnal a megvalósításba. Készítsen elő mindent alaposan, menjen biztosra! A párjával is beszélje át a döntését, kérjen tőle tanácsot, mert okos megjegyzésekkel segíthet most önnek.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma kissé túlérzékeny lehet, emiatt azt is sértésnek veszi, amit máskor egy legyintéssel elintézne. A baráti összejövetelek ennek ellenére jól sikerülnek, a rég nem látott ismerősök jó kedvre derítik!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Rendeznie kell a sorait! Hiába halogatná szívesen, muszáj szembenéznie az anyagi problémáival. Ha csak tologatja a csekkeket, az nem vezet semmi jóra, a végén még késedelmi díjat is kell fizetnie.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Egy kellemetlen incidensre számíthat. Mégsem okolhat másokat, be kell ismernie, hogy a hibában önnek is része van. Sokat tehet éppen ezért azért, hogy valamiképp kiküszöbölje a csorbát.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ne menjen bele meggondolatlanul semmilyen flörtbe, viszonyba. Ismerje meg előbb egy kicsit az illetőt, mert elképzelhető, hogy nem mond teljesen igazat magáról! Talán házasságban, vagy komoly kapcsolatban él, és ezt eltitkolja ön elől…

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sokat hezitál ma egy bizonyos kérdésben. Nehéz jó lépéseket tennie, mert úgy érezheti, hogy bármit tesz is, végül is mindennek lehet valami hátulütője. Kérjen tanácsot a barátaitól!

Halak: II. 19. - III. 20.
A mai nap talán eseménytelenül telik el, de lehet, hogy ön ma éppen ezt élvezi a legjobban. Eléggé felgyűltek az elvégzendő feladatai, most végre komótosan nekiláthat, hogy végezzen valamennyivel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: