2013-10-19 07:40:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Egész hétvégén nem pihenhet

Napi horoszkóp október 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Eddig is megfordult a fejében, hogy munkahelyet kellene váltania, csak még azt nem tudta, hová, merre induljon tovább. A mai napon azonban konkrét ötletei támadhatnak. Egy véletlen találkozás adhatja meg a végső lökést erre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön, habár nemigen mutatja ki, nagyon érzelmes, érzékeny ember. A mai napon is szerezhet lelki sérüléseket valaki rossz szavai miatt. Pedig lehet, hogy az illető csak tréfálkozott önnel. Ne hagyja annyiban, inkább kérdezzen rá!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egész héten át keményen dolgozott, megérdemli hát, hogy a hétvégéjét valami szép helyen töltse el. Az útirányt nyugodtan rábízhatja a véletlenre. A tévedések, eltévedések néha érdekesebbek, mint a tervek lehetnének.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ha azt teszi, amihez a leginkább kedve volna, nem biztos, hogy megnyeri vele a családja tetszését. Néha azonban vállalnia kell az efféle konfrontációt, ha önmaga akar maradni. A kompromisszumos megoldás az lehet, ha őket is ráveszi.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A harmonikus párkapcsolat érdekében fel kellene hagynia azzal az uralkodói szokásával, hogy ön állandóan jobban tudja. Ezen a hétvégén gyakorolja azt az uralkodói kegyet, hogy kivételesen nem önnek van igaza. Imádni fogják ezért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Lassan engeded el a munkaheted alatt felgyülemlett feszültséget. Már ma rájössz, hogy a hétvége túl rövid lesz neked, ezért erősen gondolkozol azon, hogy további szabadnapokat kellene kivenned. Mindenesetre ma koncentrál a pihenésre és a stresszoldásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma mindenáron hasznossá akarja tenni magát. A kertjében, a természetben való munkálkodás azonban jobban kikapcsolja és felüdíti, mint a szobalevegőn porolás, takarítás. Ha igazán jót akar magának, akkor menjen a szabadba!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ön valamennyi jegy között a legnehezebben viseli el a kritikát. Pedig ma jól tenné, ha legalább is meghallgatná. Felerészben talán jogos a bántás. És nem is igazán bántás az, csak erősen szólnak önhöz. Másképp meg sem hallaná.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Sikerült megint túlszerveznie ezt a napját, ezért aztán a hétvégén sem élvezheti a pihenés óráit. Lót-fut, takarít, bevásárol, vendégeskedik, vagy épp ön vár vendégeket. Estére mégis sikerül csúcsformába kerülnie. Akár a parkett ördöge is lehet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy váratlan rossz hír lombozhatja le a kedvét már a délelőtt folyamán. Jól teszi, ha ki akarja szellőztetni a fejét, és nem mond le emiatt az előre eltervezett kirándulásáról. A táj szomorú szépsége megvigasztalja. Akárcsak hű társa.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyszerű, kiegyensúlyozott hétvégére számíthat: egy barátja végre eleget tesz régi ígéretének, és meglátogatja önt, vagy épp maga rendez házibulit, ahová meghívást nyerhet. Ne is keressen kifogásokat: önnek első a barátság, a mai napra ez különösen igaz lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha nincs is kirobbanóan jó kedve ma reggel, akkor is meg kell próbálnia boldognak látszani. Valamilyen családi esemény kényszerítheti arra, hogy jó képet vágjon. Akár a felmenőiről, akár az utódairól van szó, megérdemlik, hogy így tegyen.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: