2019-06-30 03:45:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Családi élete komoly változáson megy keresztül

Napi horoszkóp június 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold ma az ön harmadik sorsterületén vonul át, ez önt arra ösztönzi, hogy emberekre és környezeti hatásokra gyorsan reagáljon. Más lehetőséget is tartogat még önnek ez a konstelláció, azonnali kapcsolatot tud létesíteni, gyorsan alkalmazkodik a mentális ingerekhez, a változáshoz, éreznie kell, hogy fejlődik.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold az ön második sorsterületén halad át, itt tartózkodik még a Vénusz is, ez kifejezetten az ön luxusáról szól. Ne sajnáljon magától semmit, ami feltölti energiával!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön első sorsterületén tartózkodik mindkét érzelmeket jelképező planéta, ön körül annyi ellenkező nemű ember tartózkodik, hogy nem győz válogatni a jelentkezők között. Nem is kell erre önnek ma pontot tenni, élvezze ki, hogy önbizalmát támogatják, és ha holnapra is marad még valaki, akkor őt kell megtartani.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ön ma túlságosan érzékenyen reagál az önt érő benyomásokra, társasági atmoszférára, mások hangulataira, ami nem feltétlenül rossz. Ideális esetben ön képes meghallgatni másokat, és ráhangolódni mások érzelemvilágára, emocionális igényeire, ha azonban ki van szolgáltatva saját depressziós hangulatának, akkor nem tud az intuícióira hagyatkozni.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A tizenegyedik sorsterületén tartózkodik mindkét érzelmeket jelentő planéta, így ön nem maradhat otthon, muszáj lesz részt vennie valamilyen programon. Keressen valamit, ami felkelti az érdeklődését!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A tizenkettedik sorsterületén átvonuló uralkodó planétája, a Merkúr közeledik az Uránusz feszítő fényszögéhez, valami most olyan komoly idegi energiákat von el öntől, hogy szélsőségesen türelmetlen, gondolkodása rohanó és túlfeszített. Próbáljon valamilyen relaxációs módot kitalálni, amivel megnyugtathatja önmagát.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön kilencedik sorsterületén halad át, itt tartózkodik még a Vénusz is. Ez arra enged következtetni, hogy vagy külföldön, vagy pedig egy külföldivel esik rövid szerelembe, vagy még egy itthoni hódolóval utaznak el valahová, ahol fergetegesen jól érzik magukat. Hosszú távot ígérő planéta nem mutatkozik, semmi nem garantálja a holnapot, élvezze ki a mai napot!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Társkapcsolatában viharfelhők gyülekeznek a hetedik sorsterületén tartózkodó Uránusz által, ami egyébként sem a kapcsolatok megőrzéséről szól, és közelít a Merkúr feszítő fényszögéhez. Hatalmi harcok vehetik kezdetét, presztízskérdést csinál egy jelentéktelen ügyből, önnek szüksége van a veszélyre, csak a megharcolt boldogságot tudja élvezni.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Családi élete és rokoni kapcsolatai komoly változásokon mennek keresztül, a családtagokkal, különösen az idős szülőkkel való foglalkozás most nehezére eshet önnek. Lakásában ellenőrizze a víz- és gázvezetékeket, fennáll a lehetőség, hogy ott is lesz javítani való.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Valaki beléphet most az életébe, aki bizonytalanná teszi eddigi meggyőződéseit és nézeteit illetően. A Neptunusz újfent megkérdőjelezheti élete tartópilléréit, ez némi zavart fog okozni, arra készíti fel önt, hogy egy kicsit mélyebbre lásson. Ez egy kiváló alkalom a fejlődésre.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Utazás közben vigyázzon, próbálja megfékezni a lobbanékonyságát és hajlamát a hirtelen kockázat vállalásra. Új ötletek és meglátások árasztják el önt, ezeket most mindenkivel meg akarja osztani, sőt meg akarja téríteni embertársait, pedig ez nem szerencsés ötlet.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Erőteljes idealizmus és a segíteni akarás időszakát élheti most. Ha idealizmusát valamennyire ellenőrzése alatt tudja tartani, akkor sikerül legalább lábujjhegyeivel a realitások talaját érintenie, értékes tudásra tehet szert önmagáról.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: