2015-08-19 09:06:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Bizonytalansága magánéletére is kihat

Napi horoszkóp augusztus 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ma könnyen úgy érezheti, hogy elakadt a hivatásában, és a szorgalmának nincs eredménye. Nem jut előrébb a ranglétrán, és lehet, hogy a családját is nehezen tudja eltartani. Űzze ki fejéből a keserű gondolatokat, hamarosan javulni fog a helyzet.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Egy váratlan rosszullét rádöbbentheti az évek múlására, és az idő lassan romboló hatására. Mindez megrendíti, és könnyen összetöri a jövőről szövögetett ábrándjait.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma az elméje csak úgy szárnyal: még a se füle, se farka történeteket is könnyedén megérti, és ha kell, „lefordítja” másoknak is. Rengeteg dolog érdekli egyszerre, tudásvágya kielégíthetetlen, így könnyen szétforgácsolhatja magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vigyázzon ma a közlekedés során, mert könnyen baja eshet. Ha úgy érzi, hogy a partnerkapcsolata leszállóágba került, figyeljen oda jobban a kedvesére, kérdezze a problémáiról, és beszélgessen vele ezekről!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Aki első látásra megnyeri a bizalmát, azzal szemben sokszor túlságosan elnéző, míg arra érdemesebb emberekkel szemben rideg és bizalmatlan. Soha nem késő felülbírálni a véleményét, elvégre kellemes csalódás is érheti néha!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Úgy tűnik, hogy a saját hibájából lekésett egy határidőt, így hiábavalónak bizonyul a sok túlórázás. Viselje emelt fővel a veszteséget, és vonja le a szükséges következtetéseket.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A munkában elért sikerekhez partnerének legalább annyi köze van, mint önnek. Az ő ötletei is hozzásegítették ahhoz, hogy megbirkózhasson a kihívásokkal, ne felejtse el megköszönni a támogatását, és osztozzon vele az elismerésben.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valaki látni akarta, hogy milyen, amikor elveszíti a lélekjelenlétét, ezért addig piszkálta, míg nem sikerült kibillentenie az egyensúlyából. Bosszú forralása helyett tisztítsa meg a gondolatait, hogy nyitott lehessen a közelgő örömre.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Fáradtsága és bizonytalansága a magánéletére is kihat, most könnyen éles szóváltásba keveredhet a partnerével. Úgy tűnik, valamiben kibékíthetetlen ellentét feszül önök között. A Nyilas szülők a gyerekeikkel is konfliktusba kerülhetnek...

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egyre türelmetlenebbül várja, hogy felvirradjon végre a szerelem napja, – de ez a mai sajnos még nem az. Ma ne keressen új feladatokat magának, mert csak kicsiket fog találni, kevés pénzért.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Lassacskán benépesül a munkahelye, mindenki visszatér a szabadságáról. A beszámolók felettébb untatják, hiszen senki sem az igazi élményekről beszél, csupán a fotókon megörökített látnivalókat mutogatja...

Halak: II. 19. - III. 20.
Lehetséges, hogy ma olyasmiért mossák meg a fejét, amihez semmi köze. Nehezen tűri az igazságtalanságot, különösen ha a szándékai tisztaságát vonják kétségbe. Ne féljen megvédeni magát, ha kell!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: