2019-07-18 04:53:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Békétlenség várható a közösen kezelt pénzügyeket illetően

Napi horoszkóp július 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Vénusz lehetőséget ad egy új szerelemre, az illetőt lehet, hogy a családja mutatja be önnek. A románc tartósnak ígérkezik!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz, kedvező fényszöget alkot a Neptunusszal. Egy eddig reménytelennek tűnő szerelem most megvalósulni látszik. Ön most bizonyára a fellegekben jár, annyi bizonyos, hogy csodálatos élményben lesz része.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr ma visszalép a Rák jegyébe, ez most önt is egy kicsit bizonytalanná teszi, és hajlamos lehet a töprengésre, és egy megoldatlan ügyét veszni látja. Nincsen oka az aggodalomra, a kialakult helyzet csak átmeneti.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az első sorsterületén átutazó Vénusz ma egy kellemes fényszöget alkot a Neptunusszal, önre most nagy boldogság vár, talán egy felejthetetlen romantikus kaland, esetleg egy külföldi személy teszi önt életvidámmá. A Merkúr ma visszalép az ön napjegyébe, az is lehet, hogy egy régi szerelmet hoz vissza önnek.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ön nagyon szeretett volna már elintézni egy hivatalos ügyet, de sajnos ezt most visszadobják. Néhány hetet várnia kell, de utána sikeresen megoldódik ez a kérdés.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Rák jegyében önt kissé nyugtalanná és bizonytalanná teszi, de nem kell izgulnia. Most hajlamos a képzelgésre, méghozzá gyakran negatív irányba… Rövidesen minden visszatér a rendes kerékvágásba.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Az ön uralkodó planétája a Vénusz, a karrier sorsterületén jár, ez azt jelenti, hogy művészettel kapcsolatos üzleti vállalkozásai sikeresek, és munkája folytán romantikus szálak szövődhetnek ön és akár egy vásárlója vagy felettese között.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az ön párkapcsolatokért felelős bolygója az idealizáló Neptunusz kedvező fényszögében áll. Ha ön kapcsolatban él, akkor érzelmeik még jobban elmélyülhetnek, ha egyedülálló, akkor megismerkedhet valakivel.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az ön hetedik sorsterületéért felelős bolygója, a Merkúr visszalépett a Rák jegyébe, és egy régi szerelmet visszahozhat az életébe. Az illető romantikus és még mindig gyengéd érzelmeket táplál ön iránt. Az üzleti életben békétlenség várható a közösen kezelt pénzügyeket illetően.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön hetedik sorsterülete mostanában igen sűrűn látogatott. Önre nem jellemző módon, úgy tűnik, hogy egyszerre több vasat is tart a tűzben, van, aki visszatérő szerelem lenne, van jelenlegi, és lenne egy új is, aki romantikus, gyengéd érzelmeket táplál ön iránt.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A hatodik sorsterületén átvonuló Vénusz könnyen romantikus hangulatba hozhatja, flörtbe kezdhet egy kollégájával, vagy egy ügyfelével. Izgalmas nap elébe néz!


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma könnyen ráhangolódik mások hangulatára, és szívesen ad tanácsot a barátainak. A gyakorlati dolgok viszont kevésbé mennek, jobb, ha a fontos ügyek intézését máskorra hagyja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: