2015-03-18 01:40:34• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Az emberek ma nagyon kedvesek

Napi horoszkóp március 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A munkakedve kezd alábbhagyni, viszont a kötelességtudata marad a régiben, így kicsit rossz lelkiismerettel teszi tovább a dolgát... A Hold este jegyet vált, és ön szívesen fordul a kedvesebb időtöltések felé.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez idegessé teszi az ön felettesét. Szerencsére a Bika jegyében álló Vénusz erősebbé teszi: energikusan elvégez minden feladatot, és már kezdi is az újat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, közelít a Vénusz kellemes fényszögéhez. Csodaszépnek ígérkezik ez a nap. Alkalmas arra, hogy az összetartozás érzését erősítse a családjában. Legyen a mai nap a nevetésé!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az Uránusz miatt érzi úgy, hogy akadályozzák, és döcögősen kezdődik ez a nap. A környezete nem segítőkész, egyesek makacsak, mások apróságokon lovagolnak. Próbáljon meg nagyon koncentrálni, akkor is, ha ez ugyancsak fárasztó.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Szaturnusz kellemetlen fényszöggel támadja a Merkúrt és a Neptunuszt. Mára ne tervezzen túl szoros programot, és ne kapkodjon, mert az komoly hibák elkövetéséhez vezethet. Akkor is ki kellene kényszerítenie az őszinte választ, ha az nem tetszik önnek.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Frissen kezdi a napot, a legjobb oldaláról sikerül megmutatnia magát. Kedvességgel és jó érvekkel jó pontokat szerezhet, és mély benyomást tehet másokra. Nem találhat hibát sem a munkahelyén, sem a magánéletében.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars szemben áll a Mérleg jegyével. Legjobb, ha kemény fizikai munkával vagy sporttal vezeti le a fölös energiáit. Konfliktusok, viták, személyeskedések és összetűzések várhatók a mai napon. Még az általában felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet rövidzárlat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Hivatásában alkotó és újító módon halad előre, váratlan lehetőségek nyílnak arra, hogy valami egészen mást tegyen. Még pályamódosításra is sor kerülhet. Itt a kiváló alkalom, hogy változtasson az életén, ha szükségesnek látja.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Az emberek ma nagyon kedvesek, és ön is megmutathatja, mekkora szívvel rendelkezik. Lehetséges, hogy délután összetalálkozik egy iskolatársával. Kávézzanak egyet, és idézzék fel a közös emlékeket.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma nem lesz sok munkája, és ami lenne az is ráér. Tervezzen délutánra egy kisebb sétát, vagy menjen szaunába. Megtörténhet, hogy ma felidegesíti a mások által hallgatott zene.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Remélhetőleg jól aludt, és frissen, kipihenve kezdheti a napot, a reggeli után ugyanis azonnal a mély vízbe kell ugrania. Most sikerrel járhat a munkahelyén, különösen, ha gondosan végzi a dolgát.

Halak: II. 19. - III. 20.
Bár úgy érzi, hogy ma rengeteg dolgot el tudna intézni, a látszat csal. Végezze inkább lassan a munkáját, és tartson szüneteket is, hogy javuljon a koncentrációja. Este jutalmazza meg magát valamivel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: