2020-07-11 07:24:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Anyagi ügyeket most ne feszegessen, mert nagyon melléfoghat

Napi horoszkóp július 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold belép a Kos jegyébe. Végre, egy kicsit erőteljesebb energia, ami izgalmassá teszi a napját! Ha szingli, a sokat flörtölhet, ismerkedhet, és igazán nagy hatást gyakorol a másik nemre.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Túlhajtotta magát, így nem csoda, ha arra vágyik, hogy pihenés közben valaki kiszolgálja. Lehet, hogy elutazik valahová? A kellemes nyaralás garantált, de csak ha tényleg nem kerül sok erőfeszítésébe!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Fogadjon el annyi meghívást, amennyit csak tud, főleg partikra vagy kisebb túrákra szólókat. Kissé kerülőúton, de elérheti, amit akar. Minél többet van társaságban, annál több esélye van a kapcsolatteremtésre.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Örömök és kisebb csalódások egyaránt érhetik ma. Ebből adódóan meglehetősen hullámzó lesz a kedélye. Féltékenységre viszont nincs semmi oka, nagyon szeretik, a gyanúja teljesen alaptalan.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold tűz-elemű jegybe lépett, ez igazán kedvez önnek. Ma igen aktív, rengeteg energiával rendelkezik, de stresszhelyzetben könnyen indulatossá válhat. Partnere most érzékenyebb, mint máskor, vigyázzon, nehogy megsértse őt önérzetében, mert az további baj forrása lenne.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Nincs ma csúcsformában. Aki kedvét keresi, azt észre sem veszi, aki után epekedik, az ugyanezt teszi önnel. Itt a legfőbb ideje, hogy megtanuljon ügyesebben kommunikálni, és főleg, figyeljen másokra kicsit jobban!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Vendégeket vár az elkövetkező napokra, ezért figyelme a háztartási teendőkre irányul. Mindent megtesz a sikerért, süt-főz, takarít. Vigyázzon, ha túlhajtja magát, a végén minden tökéletes lesz, csak a hangulat nem!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

 

A Szaturnusz a Bak jegyébe lépett, és a felelősségvállalás kérdését helyezi a fókuszba. Talán idős rokonok ápolásáról kell gondoskodnia, vagy munkahelyi ügyek kötik le a figyelmét még hétvégén is. Most lehetősége lesz átbeszélni a problémáit, és értő fülekre talál!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

 

A hétvégi bevásárlás során találkozhat egy nagyszerű emberrel, akinek a kisugárzása elvarázsolja. Anyagi ügyeket most ne feszegessen, mert nagyon melléfoghat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

 

A Merkúr még hátrál, és visszahozhatja az életébe egy régi szerelmét. A viszontlátás alaposan felkavarja… Úgy látszik, még nem zárta le magában teljesen ezt a kapcsolatot, de most nem érdemes engednie az érzéseinek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

 

Minden kapcsolatban vannak nehézségek: ha azt szeretné, hogy működjön a viszony, önnek is engednie kell a negyvennyolcból! A szingli Vízöntők ma egy csodálatos éjszakát tölthetnek el egy rejtélyes idegennel.


Halak: II. 19. - III. 20.

 

A mai nap kétségtelenül alkalmas a szerelemre. Ha az utóbbi időben eltávolodtak egymástól a párjával, egy váratlan esemény miatt nyilvánvalóvá válik majd, hogy igenis összetartoznak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: