2018-08-08 05:43:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A pozitív hozzáállás a kulcs mindenhez

Napi horoszkóp augusztus 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Izgalmas nap lehet ez a mai a személyes fejlődése és önmaga felfedezésének szempontjából. Remekül érzi magát és új élményekre való nyitottsága révén mozgósítani tudja belső erőforrásait, hogy kiszabaduljon a korlátozások és a megszokások fogságából.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön uralkodó planétája kellemes fényszöget alkot a Holddal. Ma nincs különösen szorgos kedvében, de ha mégis muszáj valamilyen módon foglalkoznia az emberek egy csoportjával, akkor sikerre számíthat - feltéve, ha őszinte lesz hozzájuk.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az ön második sorsterületén halad át és egy feszült fényszöget alkot a Vénusszal. Két jó bolygó rossz fényszöge sem rossz, maximum egy kicsit túlköltekezésre biztatja önt. Nem tud ellenállni kedvenc üzletei csodálatos termékeinek és alaposan kiüríti pénztárcáját.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön uralkodója, a Hold, fényszögbe kerül a Vénusszal. Ma nagyon kedves és gyengéd, romantikus és szentimentális hangulatba kerül, közeli hozzátartozói körében, meghitt környezete körében kívánja idejét eltölteni, hogy a közös emlékeket felidézzék.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Az ön uralkodója a Nap együtt állásban van a hátráló Merkúrral az első sorsterületén, képes lesz a nyílt és világos párbeszédre, de véleménykülönbségek merülhetnek fel és ellenállásba ütközhet. Támaszkodjon semleges döntőbírák segítségére, vagy a végső megoldást próbálja meg később tető alá hozni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Minden bizonnyal rengeteg papírmunka, értekezletek és megbeszélések sora vár önre a mai nap folyamán. A szokásosnál többet fog kommunikálni, de ne akarja egoista módon megközelíteni a dolgokat, mert ezzel heves ellenállást válthatna ki. Várjon ki egy jobb napot álláspontja elfogadtatásával.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma talán hajlamos lesz kissé félrevonulni és talán „fasírtba” kerül a világgal. Nehezen fejezi ki érzelmeit, viszont az ilyenkor kezdődő kapcsolatok tartósak lesznek és komolyan kell venni őket.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha nem hagyja figyelmen kívül az apró betűs részeket, akkor sikeres üzletkötésre, üzleti tárgyalásokra számíthat a mai napon. Célszerű lenne aláírások előtt jogászokkal átnézetni a szerződéseit. Most további tervek készítésére is alkalmas az idő.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Önnek kell a kezdeményező szerepet vállalnia, de ez egy ragyogó időpont a tervezésre, döntéshozatalra, kommunikációra. Mindenféle adás-vételi, szerződéses tárgyalás, üzletkötés szerencsésen alakul. Pozitív hozzáállása a kulcs mindezekhez.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma személyes kapcsolataiban a helyzet problematikussá válhat. Pénzügyei is feszülten alakulnak a mai napon, ez rá fogja önt kényszeríteni a takarékoskodásra.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ha figyelembe venné mások elképzeléseit és beépítené azokat a terveibe, akkor most minden rendben lenne. Ha nem így cselekszik, akkor számíthat összeütközésre, mert a szokásosnál ingerlékenyebbé válhat másokkal szemben.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma a Hold az ön ötödik sorsterületén halad át, jól érzi magát a bőrében, szívesen tölti idejét gyerekek társaságában. Megfelelő időpont a családon belüli tanácskozásra, jól tud együtt működni másokkal.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: