2015-03-17 09:11:01• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A kihívásoktól való félelem elmúlik

Napi horoszkóp március 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars egyre távolodik az Uránusztól, és közeledik a Vénuszhoz, ezért ön egyre érzelmesebbé válik. Most az örömkönnyek váltogatják egymást a dühkitörésekkel.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma nehéz volt felkelnie, de ne legyen lelkifurdalása, ha lustálkodott egy kicsit. Élvezze ki a napot úgy, ahogyan szeretné – elég sok stressz érheti még a hét második felében, így legalább kipihenten várhatja a nehezebb napokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr két fokra van a Neptunusztól: ez nem a legmegfelelőbb pillanat jogi vagy üzleti tárgyalásokra, szerződések vagy megállapodások megkötésére. Becstelenség és félreértések okozhatnak zavart, a színes fantáziák okozta csalódásokról már nem is beszélve...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Hajlamos lesz pillanatnyi hangulata alapján ítélkezni. Legjobb, ha a józan észt és ítélőképességet igénylő feladatait, valamint a döntéshozást későbbre halasztja.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Uralkodó bolygója, a Nap, a Halak jegyében áll, a mások anyagi javait jelző sorsterületen. Ezzel kell most foglalkoznia, akár úgy, hogy pénzt szerez egy fontos üzlethez, akár úgy, hogy valaki másnak segít anyagi ügyekben.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jobb, ha nem ír alá semmilyen fontos iratot. Az is lehet, hogy ma annyira árnyaltan fejezi ki magát, hogy nem mindenki fogja érteni, hová akar kilyukadni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Uralkodó bolygója, a Vénusz, a 8. sorsterületre lépett: szinte csak a kisujját kell megmozdítani, hogy pénzt vonzzon magához. Az érdeklődése az ellenkező nem iránt felélénkül, a párban állók kapcsolata magas hőfokon ég.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Skorpió jegyének két uralkodója, a Plútó és a Mars, sajnos ellenséges kapcsolatban vannak egymással. Emiatt ön türelmetlenné válhat, kissé önző lesz, akár agresszív érzései is támadhatnak, vagy mások ilyen érzéseinek céltáblájává válhat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Nyugodjon meg, a kihívásoktól való félelem elmúlik, és meglátja, hogy csak apró problémákról van szó. Most szóba hozhat néhány dolgot, ami a lelkét nyomja. A mai nap csodálatos estébe torkollik, akár egyedül van, akár párban.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem kell mindent egy nap alatt elvégeznie, figyeljen inkább a minőségre. Annál is inkább, mert délutánra elfárad, mégis be kell fejeznie azt, amit elkezdett.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Vízöntő jegyében áll, így korán ébred, és nagyon jól indul a napja. Az ebédszünetről is frissen, jókedvűen tér vissza, tele van jobbnál jobb ötletekkel. Még egy vita sem tudja elbizonytalanítani. Este fordítson több figyelmet a kedvesére.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Merkúr, az iratok bolygója, együtt áll a Neptunusszal. Itt az ideje, hogy rendezze a hivatalos papírokat, a gondolatokat, a hallottakat és a mondottakat is. Délután marad ideje arra is, hogy a kollégáival megbeszéljenek néhány javaslatot a munka javítására.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: