2019-04-17 05:13:46• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A játék, a sport, ma minden az eszébe jut, csak a munka nem

Napi horoszkóp április 17-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Merkúr belépett ma az ön napjegyébe, elméje roppant éles és szavait, mint a kardot, úgy forgatja, ügyesen támad és hárít. A helyzeteket a legkülönbözőbb szemszögekből képes látni, sőt, megvilágítani, de az ellenvéleményt nehezen tűri.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Hajlamos lehet ma minden gondját-baját magába fojtani, és kerüli az embereket. Ezt a magányos energiát jobb lenne valamilyen szellemi visszavonultságot vagy kutatómunkát igénylő feladatban kamatoztatni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr belépett a Kos jegyébe. Ön ma meglehetősen provokatív, vitát a vita kedvéért kezdeményez. Kritizál, cinikus, így környezetét könnyen magára haragíthatja.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Érzelmeinek hangot kell adni, nem pedig elfojtania, ez ma mégsem fog simám menni. Ha mégis megfogalmazza a panaszait, olyasmit is kicsúszhat a száján, amit később megbán. Az objektív gondolkodás ma nem az erőssége.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Gyors helyzetfelismerő képességének köszönhetően minden újszerű feladattal könnyedén megbirkózik. Vezető pozícióba helyezhetik, és egy meglepő megjegyzéssel megcsillogtathatja szellemi adottságait.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Remek formában van! Kiváló alkalom tanulmányainak magasabb szinten való folytatására, kiváltképp, ha az jog vagy filozófia, esetleg valamely idegen nyelv elsajátítása. Iratkozzon be egy tanfolyamra!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szellemi ösztönzésre vágyik a partnere részéről, és valószínűleg meg is kapja. Akár sikeres szerződéseket is köthet annak köszönhetően, hogy a Merkúr ma az ön hetedik sorsterülete felett halad át.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Egészségügyi képzések, gyógyászati tevékenységi körök kötik le ma figyelmét. Munkatársai irányítására törekszik a mai napon. Felmerülhet valamilyen idegrendszeri probléma is, amit kimerültsége okozhat.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A játék, a sport, ma minden az eszébe jut, csak a munka nem. Viszont remek pedagógia adottsága van, ajánlatos lenne ezt a hármast összekötni és dolgozhatna, mint edző vagy tréner egy sportlétesítményben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Gondolatai és figyelme ma családi vagy magánéletére irányul. Könnyedén megbeszélheti szeretteivel, hogy mi az, amin a napi rutinban vagy életmódjukban változtatni szeretnének. Nagyon gyorsan közös nevezőre jutnak.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Az események olyan gyorsan peregnek a mai napon, hogy nem érdemes most döntést hoznia. Viszont a nyílt kommunikáció, főként magasabb célok érdekében, kiváló eredményeket hozhat. Ebből ki is veszi ma a részét!


Halak: II. 19. - III. 20.

Szellemi tevékenységét ma anyagi siker koronázhatja. Pénzügyi elképzeléseiben most az ösztöneire hagyatkozhat, remekül eligazodik a szövevényes helyzeteben is. Kiemelkedő eredményeket érhet el a különböző művészeti ágakban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: