2021-04-30 07:34:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A humor és az önirónia legyenek a fegyvereid

Napi horoszkóp április 30-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint ma nem bírod az unalmat, a monoton, rutinszerű feladatoktól ezért a falnak tudnál menni. Van azonban valami olyasmi dolog is, amiben szívesen részt vennél! Ne legyél szerény, ajánld magad a főnöködnek! Örülni fog neki.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma különleges napra ébredhetsz: végre az érzelmeidet össze tudod hangolni az értelmeddel, a lehetőségeidet a vágyaiddal. A kedvesed ma olyan helyre hív, ahová már nagyon régen nem. Úgy látszik, újra meg akar környékezni.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Érzelmes napokat élsz át. Vagy azért, mert már veled van a kedvesed, vagy azért, mert éppen őt várod. Szívedben-lelkedben kivirágzik egy érzés. Tölts minél több időt a szabadban: a füvek, a fák és a virágok segítik ennek a megélésében.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem bírsz pihenni, de ez most jól is jön, mert rengeteg a dolgod. A főnökeid is elámulnak hihetetlen munkabírásodon és szorgalmadon. Jó úton vagy egy dicséret, sőt akár pénzjutalom felé is.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy munkatársadat különösen vonzónak találhatod a mai napon. Mintha felpezsdülne a véretek. Vigyázat: lehet ez a tavasz csalóka játéka csupán. Ha kettőtök közül bármelyikőtöknek tartós kapcsolata van, akkor ez flörtnél nem lesz több.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha a munkád egyben a hobbid is, akkor valószínűleg kitűnően érzed ma magad a bőrödben. Ha nem így volna, akkor felmerülhet benned a változtatás igénye. Megbízható munkaerő vagy, jó eséllyel pályázhatsz bárhová, ezt ne feledd!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha akarod, ha nem, ma felkavaró találkozásban lehet részed. Hiába is próbálod meg eltitkolni az érzelmeidet, azok előbb vagy utóbb úrrá lesznek rajtad. Lehet, hogy estig kibírod ugyan, és akkor csak a párnádnak sírod el a bánatodat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A világ a feje tetejére állt, de téged ez nem zavar. Sőt, most érzed csak igazán, hogy elemedben vagy. A káoszos helyzetekben is nagyon jól kiismered magad, és jól tudsz helyezkedni. Helyzetfelismerő képességed kifogástalan.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A humor és az önirónia legyenek a fegyvereid, ha kritikus helyzetbe kerülsz a mai napon. Az alkalmazkodásra is nagyobb szükséged lesz, de úgy egyébként is jobb, ha hozzászoksz, hogy mások érdekeit is figyelembe kell venned.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Talán nem mindenben értesz egyet a társaddal, de abban mind a ketten biztosak lehettek, hogy szeretitek egymást. Márpedig ez lenne a lényeg, nemde? Minden vita, veszekedés és baj, csak azért van, hogy erre folyton újra rájöjjetek.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma madarat lehetne fogatni veled, olyan jó a kedved. Lehet mégis valaki, aki el akarja rontani a hangulatodat. Méghozzá merő irigységből. Meglehet, valami összeköti a sorsotokat. Tisztázd a szálakat, és ha tudsz, lépj túl rajtuk!


Halak: II. 19. - III. 20.

Még a Halaknak is szüksége lehet néha arra, hogy elfogadja a baráti segítséget. Te is forduljon egy jó barátodhoz, ha gondjaidat képtelen vagy egyedül megoldani. Biztosan akad köztük egy, aki a segítségedre lehet.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: