2019-01-18 06:08:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - A harag mindig rossz tanácsadó

Napi horoszkóp január 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold az Ikrek jegyéből áll szemben a Jupiterrel. Emiatt ön azt érzi, hogy sokkal több szabadságra lenne szüksége a házasságában is. Remélhetőleg ez az érzése hamarosan elmúlik, mert a párkapcsolata tökéletesen működik.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Könnyen megérti a dolgok lényegét, azonnal vág az esze, és rögtön tud döntést hozni. A munkában kezdeményező, és dinamikus erővel végzi. Ma különösen szereti a rendet maga körül. Szeretettel árasztja el kedvesét.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Széles látóköre van, a kihívásokra gyorsan reagál. Ne csodálkozzon, ha energiatartalékai fogyóban vannak. Ám hamarosan könnyebb és élvezetesebb programok várják!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A királyok/királynők erénye a pontosság, ezt nem szabadna elfelejtenie önnek sem. Ha megbeszélt időpontra megy, induljon legalább egy órával előbb, hogy biztosan odaérjen. A családja nagyon örülne, ha a mai estét otthon töltené.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sok bolygó áll az ön munkáját jelző sorsterületen. Pénzügyileg nagyon is kedvezők a bolygóállások. Ha kereskedelmi ügyletekkel foglalkozik, akkor ma előnyös üzleteket köthet.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Jupiter és a Vénusz áll az ön ingatlanjait jelző sorsterületen jó fényszögben. Ha lakást, vagy telket szeretne eladni, vagy vásárolni, a mai nap nagyon is alkalmas lenne a szerződéskötésre.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Szaturnusz támadja a Mérleg jegyét. Előfordulhatnak olyan esetek, ami arra kényszeríthetik, hogy gyorsan kell összecsomagolni, vagy azért, mert beázik valahol a lakás, és festeni kell, vagy más ok miatt.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Csupa jó fényszögek érik a Skorpió jegyét. Most nem kell sietnie sehová, mindenre lesz ideje, nyugalom lengi körül ezt a napot. Azonban ha nem osztja be megfelelően az idejét, sokat tévedhet.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem lehet előre tudni, hogy milyen változások vannak készülőben a munkahelyén. Legjobb, ha a véleményét most megtartja magának. Az ön barátait jelző sorsterület áll a Nyilas jegyében. Foglalkozzon velük többet, hiszen a család után a barátok a legfontosabb személyek az ember életében. A harag mindig rossz tanácsadó.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz áll a Bak jegyének közepén a rend bolygója. Arra figyelmezteti önt, hogy tisztáznia kellene minden dolgát, és ehhez jó pár nyomtatványt is ki kell töltenie. Ne késlekedjen sokáig az iratok rendezésével.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Bár a legjobb fényszögek érik a Vízöntő jegyét, önnek is pihennie kell egy kicsit. A pénz nem minden, az erőltetett munka megbosszulhatja magát. Lassítson egy kicsit, és aludjon sokat. Valaki az ismeretségi köréből nem csupán baráti érzéseket táplál ön iránt.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

A Nyilas jegyéből, mely az ön hivatásának területe, kellemetlen fényszögek érkeznek. Hagyja abba a munkát, lehetőleg minél előbb, és koncentráljon a hobbijára, vagy menjenek el a kedvesével szórakozni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: