2012-10-02 06:22:37• hírek • Németh Ágnes

Napi horoszkóp: Mérleg - ma legyél gyakorlatias

Napi horoszkóp október 2-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Holddal a praktikus Bika jegyében jó pontokat szerezhetsz, ha igyekszel, és elintézed mindazt, ami rád vár. Lendületben vagy, és jó a kedved. Ez megkönnyíti számodra az unalmas hétköznapi munkát. Estére még mindig marad elég idő, hogy emberekkel találkozz, nevess, és bolondozz. Szükséged van a könnyed atmoszférára, és kivirágzol, ha a középpontban állhatsz, erre pedig ma több lehetőséged is lesz.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma ki kellene próbálnod valamit: ne tegyél semmit anélkül, hogy ne összpontosítanál rá valamennyi érzékeddel: hogyan mozog, milyen érzés megérinteni, milyen illata van? A Hold a te oldaladon áll, és örömöt szerez neked. Ma tényleg jól érzed magad. Valósággal kivirágzol, és sok munkát elvégzel. Az este igazán izgalmas lesz. Érdekes élményed lesz, örülj neki.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A mai napra gyakorlati dolgokat tervezz be: otthon vagy az irodában takaríts ki. A házon végzet javítások is illenek a mai csillagokhoz. Amire egy kissé vigyáznod kell, az a táplálkozásod. A Hold a Bika jegyében áll, és ez megnöveli étvágyadat. Most könnyen túllépsz a mértéken. cx

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Használd fel ma tapasztalataidat, és maradj egészen konkrét! Ez mindenekelőtt délelőtt fontos, mert Neptunusz hatása még erős. Könnyű befolyásolni és mély hatást gyakorolni rád. Némi józanság most mindenképpen helyénvaló. Délután viszont Plútó lép fel, és segít neked a többiek igényeit kielégíteni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Hold a Bika jegyében komótosabbá, lassabbá részben nehézkessé tesz. Plútóval kombinálva ez nehézségeket okozhat. Ma nagyon nem szereted, ha parancsolgatnak neked. Más oldalról nézve viszont ez a Hold fogékonnyá tesz az élvezetekre, és leföldel. Mindennek megvan az előnyös és a hátrányos oldala.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma biztosan közeledben lesznek barátaid, vagy legalább gondolni fogsz rájuk. Tudatossá válik benned, mennyire hálás lehetsz a környezetedben levő hű társakért. Hívd fel őket, küldj nekik egy lapot! A Hold a Bika jegyében áll. Ez megnyitja szívedet, kitágítja horizontodat, tekintetedet a távolba irányítja. Ez jól van így. Meditálj ma arról, hogyan tágíthatod ki szeretteid és bizalmasaid körét a végtelenbe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A mai napon a Hold a Bika jegyében áll, ami a föld elemű jegyek közé tartozik. Ez arra indít téged, hogy ma nagyon gyakorlatias legyél. Ez a Hold abban is segít, hogy anyagi ügyeidet rendbe hozzad, ha ez szükséges. Amivel számolnod kell, az az emberek egy bizonyos makacssága. Lehet, hogy teljes diplomáciai tehetségedet be kell vetned, hogy a legkonokabbakat is tudd befolyásolni.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold a Bika jegyében nagyon is jól jön neked. Új ötletekkel olt be, és megvan a türelmed is ahhoz, hogy megvalósítsd őket. Egyszerűen csúcs vagy! A Hold energiája kidomborítja kreatív oldaladat. Engedd magad ettől az energiától vezetni, mert nagyon jót tesz neked.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kedden a Hold a Földdel vesz fel kapcsolatot, mert a Bika jegyében áll. Ez szerencse. Így nem tévedsz el gondolataid és fantáziáid között, hanem kapcsolatban maradsz a fizikai valósággal. Figyelj oda arra, milyen érzés, hogy a lábad a földet éri. Legyél nagyon figyelmes: közelebb kell kerülnöd a Földhöz, és ne csak magasabb szférákban mozogj. Feladatod, hogy a világot összekösd az éggel, hogy segíts az embereknek, hogy pillantásukat felfelé irányítsák. Ezt azonban a Földön kell kezdened, és nem az égben.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A mai napot a Bika jegyében álló Holddal kezded. Legalább nem lesz már olyan nyugtalan, mint a tegnap. Mivel azonban Szaturnusz még mindig kritikus helyzetében várakozik, a mai napod sem lesz igazán könnyű. Segíthet, ha gyakran elmondod magadnak, hogy semmi okod bosszankodni vagy hajszolni magadat. Képzeld azt, hogy van melletted egy kisgyerek, akire nagyon kell vigyáznod. Akkor automatikusan lassabban teszel mindent, mert tekintettel vagy rá. Most cseréld ki a kitalált gyermeket saját magadra: csodálkozni fogsz, hogy megváltozik minden: szebb, könnyebb és kellemesebb lesz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Amikor ma reggel felébredsz, a Hold már átlépett a Bika jegyébe. Ez nem annyira kedvező számodra, mint amikor a Kos jegyében járt. Most minden egy kicsit nehezebb neked. Másrészt viszont minden, amit csinálsz, biztos alapokon nyugszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Bika jegyében áll. A mai napon legalább a Holddal számolhatsz, aki a Bika jegyében jár, és ezzel barátságos szextil fényszöget zár be a te jegyeddel. Főleg délután kapsz sok erőt Plútótól és a Holdtól, ami lehetséges, hogy egy nagyobb elért siker formájában mutatkozik meg.

Napi horoszkóp

Németh Ágnes

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: