2013-05-06 10:14:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - legyen diplomatikus

Napi horoszkóp május 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha ön jó példával jár elöl, és valódi teljesítményt nyújt, akkor joggal vár el hasonlót a többiektől is. Legyen az a családtagja, vagy a munkatársa. Ha azonban nem így van, akkor el kell gondolkoznia, mi végre is követelőző ön?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nem túl lelkes, de nem tehet mást munkába kell mennie. Amit eddig halogatott, az már amúgy is tornyosul, ha tovább folytatja, az a képzeletbeli torony a fejére dőlhet. Úgyhogy menjen csak toronyiránt, ne féljen, jó úton jár!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Türelmesnek kell lennie. Ne keseredjen el, ha a felettesei nem fogadják el a véleményét rögtön az első beszélgetés után. Lesz azért még alkalma meggyőzni őket, csak várja ki mindennek a sorát! Az első, hogy elültesse a bogarat a fülükben.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma igazán sportszerűen, csapatjátékos módjára viselkedik. Nem akar háttérbe szorítani senkit, de ha úgy adódik, készséggel vállalja a vezetést is. Várja meg, míg a többiek jelölik ki önt vezetőjükül! Másodikként is megállja a helyét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ne hagyja, hogy ma túlságosan az érzelmei vegyék át a hatalmat a kapcsolataiban. Különösen a munkahelyén kellene megpróbálnia hűvösnek maradni. Egy rossz reakcióval mindent elronthat, ami a további terveit illette.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sajnos a mai nap nem kedvez a munkájának: hiányzik önből a lelkesedés. Rutinból persze mindent meg tud oldani, ami szükséges, de egy hajszállal sem akar ennél többet. Márpedig a túléléshez manapság több kell, kellene.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jól teszi, ha nem fogadja el, ha valaki nem akarja korábban tett ígéreteit megtartani. Már többször pórul járt azért, mert túlságosan elnéző volt. Legyen nagyon diplomatikus, de ne mondjon le a követeléseiről. Ami jár, az jár.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma még a saját ítéleteihez, elképzeléseihez is nehezére eshet hűnek lennie. Könnyen lehet az érzelmei rabjává ugyanis, és ezért ellentmondásokba keveredhet. Ne vegye mindig támadásnak, ha másoknak más a véleménye, mint önnek!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A csillagok ma vigaszt nyújthatnak önnek: kárpótlást kap egy nemrégiben elszenvedett veszteségéért. Önnek pedig nem esik nehezére a háláját kimutatnia. Jól teszi, mert ezzel a kárpótlási sorozat folytatását éri ma el.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Hiába ellenkezik az elveivel, a békesség érdekében jobb, ha bizonyos dolgokban hajlik ma a kompromisszumokra. A veszteség így kisebb, és ön tud olyan módon egyezséget kötni, hogy az mégse tűnjön megalkuvásnak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A csillagok jó hatásának köszönhetően nem kell ma semmilyen szélsőséges dologra számítania. A barátai barátságosak, a szeretője szerető szívű, és a gyerekei is meglepően jók. Mi kell még? Talán egy jó korsó sör…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma kifejezetten jól esik önnek az emberek társasága. Ennek következtében könnyebben is megy az együttműködés bárkivel. Használja ki, hogy ilyen jó passzban van! Keresse a kommunikációt azokkal, akikkel eddig nem ment. Hátha ma sikerülni fog!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: