2019-06-26 04:04:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - döntésképtelensége, a vacillálásra való hajlama ma felerősödik

Napi horoszkóp június 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön második sorsterületén tartózkodó Uránusz kitűnő ötletekkel látja el önt. Eddig is jó úton haladt, de most elszántságában megerősödve váratlan lehetőségek nyílnak meg ön előtt.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Az első sorsterületén tartózkodó Uránuszt a Nap kellemesen fényszögeli, emiatt ön keresi a változásokat, az újat, az izgalmasat. Akár fontos életmódbeli változásokat is beindíthat, ami a külső megjelenésén is észrevehető. Elkezdhet például egy különleges diétát, ami miatt néhány kilótól megszabadulhat.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön hetedik sorsterületén átvonuló Jupiter kellemes sugárzásban a Holdtól, arra ösztönzi önt, hogy ha volt nézeteltérése partnerével, azt most könnyedén elsimítsa, vagy esetleges változásokat, új szabályokat állítsanak fel, több szabadságot engedélyezve egymásnak.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Hold harmonikus sugárzásban a Jupiterrel, arra biztatja önt, hogy szorosabb kapcsolatot alakítson ki szeretteivel. Kedvező nap a mai arra is, hogy pénzügyeivel foglalkozzon, vagy régen tervezett üzleti vállalkozását beindítsa.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön uralkodó planétája, a Nap az Uránuszra kedvező fényszöget vet, ha most indul egy párkapcsolata, minden bizonnyal izgalmas lesz, és hozzásegíti önt ahhoz, hogy a valódi, hiteles énjét élhesse. Kölcsönösen nagy szabadságot biztosítanak egymásnak. A meglévő kapcsolatok is előnyösen alakulnak.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Önnek rendre van szüksége, hogy biztonságban érezhesse magát. Ma nagy örömmel rendezi át otthonát, és igazán praktikus megoldásokat talál ki.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A döntésképtelensége, a vacillálásra való hajlama ma felerősödik önben, mindenáron kerülni akarja a kellemetlenséget, ami a mai napon ahhoz vezethet, hogy bár békésen viselkedik ugyan, de a megnyilvánulásai nélkülözik az őszinteséget. Lehet, hogy mások igényeit a saját kárára elégíti ki, és mélyen belül tudja, hogy ez hiba volt.

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Kedvező a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére, beleértve az adás-vételt, vagy az esetleges felújítási munkálatokat. Számos lehetőség nyílik meg ma ön előtt, de önnek kell vállalni a kezdeményező szerepet.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha ellen tud állni a kísértésnek, hogy túl messzire merészkedjen a pénzügyi kockáztatás lehetőségével, akkor ezt a napot sikerként könyvelheti el. Egy kis visszafogottságot azért tanúsítson, és az óvatosság sem árt.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ön hetedik sorsterületén több bolygó is található, emiatt most nem annak van itt az ideje, hogy magányosan és szorgalmasan dolgozzon a munkahelyén! Ki kell, hogy vegye a részét a társasági összejövetelekből, és le is csaphat önre valaki, akivel úgy illenek egymáshoz, mint kulcs a zárhoz.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Élénk és izgatott ma, és ha nem azzal tölti az idejét, hogy újdonságokra törekedjen, vagy felfedezéseket tegyen, akkor értékes, izgalmas energiákat fecsérel el. Ma nem fogja becsapni önmagát, remek alkalom, hogy minél többet tanuljon önmagáról az élmények révén.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Sokkal érzékenyebbé válik ma a környezeti hatásokra, mint általában, az egészségével kell foglalkoznia. Allergiás tünetek léphetnek fel, ekcéma vagy ételallergia formában, vagy gyógyszerérzékenység jelentkezhet, esetleg téves diagnózist állapítanak meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: