2015-11-15 08:39:34• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Kevésbé kíván emberek közé menni

Napi horoszkóp november 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Kos jegyében álló Uránusz kellemetlenül kapcsolódik a Plutohoz. Ebben az időszakban fontos, hogy ne helyezze még saját magát is nyomás alá, hanem vegye fel ennek a megújulási folyamatnak a rezgéseit.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénuszhoz közelít a Mars a Mérleg jegyében. Az lenne a helyes, ha megmaradna teljesítőképessége határán, vagyis ma hosszú pihenőnapot tartana. Ha természetes anyagokkal kívánja gyógyítani magát, akkor erre minden alkalmas, ami kicsit pezsdíti a vérkeringését.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz áll szemben az Ikrek jegyével. Vegye komolyan teste jelzéseit. Tegye szabaddá a délutánját, és pihenjen minél többet. Lehetőleg otthon, a kanapén. Olvassa ki a kedvenc újságját, nézze meg újra a kedvenc filmjét.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold közelít a Plutohoz. Támogatást, segítséget kap a csillagoktól a tervei megvalósításához.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap a Skorpió jegyében segíti önt. Most minden fontos lehet, amivel edzeni tudja a testét, aerobic, torna, jóga, vagy bármi. Tegyen egy nagy sétát a szabadban.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Lehetséges, hogy megfázott, vagy egy vírus gyengíti a szervezetét. A legjobb, amit tehet, ha alaposan kipiheni magát. Minden rosszban van valami jó is, most legalább megválaszolhatja a leveleket, amire eddig nem ért rá.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars már a Mérleg jegyében áll. Kevésbé kíván emberek közé menni, főleg azért, mert nincs sok türelme az értelmetlen pletykáláshoz. Gondolkodása megfontolt és gyakorlatias. Komoly hangulatban van és csak komoly beszélgetések kerülhetnek ma napirendre. Jó alkalom, hogy tanácsot kérjen az önnél idősebb vagy tapasztaltabb személyektől, mint amilyenek a nagyszülei.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A megbeszéléseket és nagy tervek készítését tegye át máskorra, foglalkozzon inkább komoly odafigyelést igénylő, aprólékos szellemi munkákkal. Próbáljon felülkerekedni negatív gondolkodásán. Ebben segít, ha tudatosítja, hogy most csak egy részét látja az összképnek: a negatívumokat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter kellemesen kapcsolódik a Merkúrhoz. Talán nem is tudja, mit lehetne kezdeni a jó dolgokkal. Olyan ajánlatot kap telefonon, ami óriási erkölcsi elismerést hozhat, de pénzt nem sokat.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Igyekezzen részt venni valamelyik kulturális programon. Menjen színházba, moziba, vagy egy kiállításra. Ritkán van ilyesmire ideje, használja ki a mai napot.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Meg kellene tanulnia megkülönböztetni a munkanapot a pihenőnaptól, ugyanis önnél ez a kettő egy és ugyanaz. Ma töltse idejét minél több pihenéssel, s ne foglalkozzon mással.

Halak: II. 19. - III. 20.
Intenzív szellemi tevékenység, fegyelmezett odafigyelés a részletekre: erre jó ez a nap. Nagy ívű, átfogó tervek készítésére nem. Arra sem igazán, hogy jó benyomást tegyen másokra, tehát ha lehet, inkább kerülje el a másokkal való találkozást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: