2019-12-13 08:11:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A pénzügyi nézeteltérések gondot okozhatnak

Napi horoszkóp december 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Befektetéseihez, társulásaihoz váratlan közreműködés érkezik, a véletlenek összjátéka segíti ma önt, hogy pénzét gyarapítsa. A Mars-Neptunusz trigonja nem vad, de annál romantikusabb szerelmes estét kínál.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hetedik sorsterületén vonul át a Mars, és egy trigont alkot a Neptunusszal, a partnerével romantikus estét tölthet, meghittség jellemzi a hangulatot. A mai napon kevés érdeklődést mutat a gyakorlati feladatok elvégzésére.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold az ön második sorsterületén szembenállást alkot a Jupiterrel, ez önt kissé költekező hangulatba hozza. Szerencsére van miből, és a pénzt valószínűleg családtagjaira áldozza.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold ma az ön első sorsterületén halad át, közben oppozíciót alkot a Jupiterrel. Ön visszaél a lehetőségeivel a bolygók jelzése szerint, pedig ezt mindenképp el kellene kerülnie. Ne próbálja magát elkötelezni valami olyan mellett, amihez nincs erőforrása.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma önből árad a mágneses vonzerő, a nap középpontjában a személyes kapcsolatok állnak. Mások iránt könnyedén fejezi ki szeretetét, valószínűleg új barátokra és csodálókra talál.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A hangulata ma meglehetősen romantikus és érzéki, hagyja, hogy megérzései vezessék, valószínűleg nagyon szerencsés helyzetbe kerül. A szépségápolás, vagy egy szép ruha vásárlása, most különösen nagy örömöt nyújthat önnek.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A negyedik sorsterületen együttálló Vénusz-Plútó ma lehet, hogy a családban okoz egy kis hatalmi játékot, féltékenység és birtoklási vágy lehet jelen, ami feszültséget okoz. A pénzügyi nézeteltérések is gondot okozhatnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Plútó együttáll a Vénusszal, szenvedélye forró, de van valami rejtett félelem, ami elrontja az örömét. A féltékenység és a birtoklási vágy csak úgy sugárzik önből.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ön túlzottan optimista és óriási lelkesedés van ma önben, sajnos nem biztos, hogy ez reális. Kisebb bosszantó körülmények elképzelhetők a mai nap folyamán, például váratlan számlák. Nem ideális ez az időszak jogi ügyek intézésére sem.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A dolgokat nem szabad kényszeríteni: ön túlzottan sokat követel partnerétől, szenvedélyei intenzívek és erősek. A pénzügyeit ügyesen intézi, ha most indít el egy üzleti vállalkozást, azt siker kíséri.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A mai napon kellemes meglepetésekben lehet része, esélye van egy régi ismerőssel találkozni, vagy meghívót kaphat valamilyen más érdekes eseményre. Kísérletezhet is valami új dolog kipróbálásával, noha a türelem nem az ön erőssége.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon erős a vágya az önmegvalósításra, úgy érezheti, hogy most semmi sem lehetetlen. Türelmetlenül érzi magát a napi rutin végzése közben, a mai nap sokkal alkalmasabb a művészet és a szórakozás kiélvezésére.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: