2020-05-21 07:39:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Vizsgálja át ismét az iratait, banki papírjait

Napi horoszkóp május 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold-Uránusz együttállása briliáns pénzügyi akciót kínál önnek. A lehetőséggel élni kell, mert az Uránusz nem fogja kétszer felkínálni az esélyt!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold és az Uránusz együttáll az első sorsterületén: izgatott, mert igazán nagy döntés előtt áll, és tudja, hogy minden döntésnek van következménye, és nem akarja vállalni a felelősséget. Legyen bátrabb, egy pénzügyi megújulás előtt áll.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Nap helyzete igen komoly lehetőséget tartogat az ön számára, méghozzá a jog területén. Vállalnia kell ezt a lehetőségét, mert ez az eddigi munkájának a megkoronázása, talán egy soha vissza nem térő lehetőség.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A bolygók jelzése szerint egy önző, tapintatlan ember megpróbálja rászedni valamire. Ön elég bölcs ahhoz, hogy visszautasítsa ezt a kérést, és később is határozottan tartsa magát távol tőle.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Felelősségteljes munkára kaphat felkérést. Érdemes belevágni, mert ez a lehetőség hosszú távra szól. Lehetséges, hogy egyszer már megkeresték ezzel, de akkor nem jött össze a dolog, most érdemes az üggyel foglalkozni.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Állásajánlatot kaphat, talán egy ismerőse szól a lehetőségről, ami kapcsolatban lehet irodalommal, vagy művészettel, esetleg kereskedelemmel. Alapos utánajárás után mondhat igent.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Pénzügyi téren sikerül rendbe tennie valamit. Vizsgálja át ismét az iratait, banki papírjait. Sokat köszönhet a párjának, aki sokszor ügyesen, a háttérből irányítja, és mindig megtalálja a módját, hogy jókedvre derítse. Ma is van egy jó ötlete, amit holnap megvalósíthat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma nagyon jól tud majd összpontosítani, és a hivatásában is sikereket érhet el. Könnyen és hatékonyan megy minden a maga útján, és ön boldog az elért eredmények miatt. Próbáljon meg harmonikusan együttműködni másokkal. Hagyja magát meggyőzni, ha valaki észérvekkel próbálkozik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Párkapcsolatában vagy közeli emberi kapcsolataiban több szálon futnak a történetek, valaki betoppanhat az életébe, akit már előzőleg is ismert, különösen megbízható személy. Van egy másik viszony is, amelynek csalódás a vége, de ez nem rázza meg önt különösebben.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz-Nap fényszöge az anyagiak és munka területét érinti, egy olyan munkába kezdhet bele, melyet már valaha csinált, de most nagyobb haszonnal kecsegteti. Ennek a tevékenységnek köze lehet a kereskedelemhez.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Kellemes meglepetésre számíthat az elkövetkezőkben. Talán egy váratlan találkozás, ajándék, vagy szép kaland, ami önre vár. Minden jól megy, csak legyen rá nyitott, hogy észre is vegye a szépet és a jót az életében!


Halak: II. 19. - III. 20.

Új barátok vannak a láthatáron, vagy szomszédaival köt olyan jó viszonyt, hogy talán a legjobb barátai lesznek. Mindenesetre támogató kapcsolatban lesz része, amely kölcsönösen előnyös mindenkinek.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: