2020-04-30 07:58:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Váratlan változások állhatnak most elő pénzügyeiben

Napi horoszkóp április 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Eredeti és szokatlan módon gondolkodik, ragyogó ötleteit az anyagi helyzete gyarapodására használhatja, de be kell fogni a szelet a vitorlájába. Cselekedjen azonnal, kisebb kockázatot is vállalhat!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Merkúr-Uránusz együttállása remek ötleteket, bravúros megoldásokat ad önnek. Ezeket a hirtelen bevillanó inspirációkat azonnal meg kell valósítani, mert az Uránusz nem ad újabb lehetőséget.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr együttállásban van az Uránusszal, ön egyébként is intellektuális alkat, de ez a fényszög a zseniké, most alkalma van valamilyen rendkívüli dolgot kitalálni, létrehozni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Hajlamos lehet most kinézni magának valamit, és azonnal megrendelni, minden meggondolást nélkülöz a költekezés. Ez a vigaszvásárlás most igen sokba kerül, máskor pénzügyeivel óvatosabban bánjon.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A telefonok fontos szerepet kapnak ma az üzleti és magánjellegű ügyek előmozdításában. Ne kerülje a vitákat, mert segítenek leküzdeni a párkapcsolatba óhatatlanul belopódzó unalmat. Érdekes beszélgetés során valaki közel kerül szívéhez.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Családtagját, aki túlzottan belekapaszkodott önbe, nagyobb önállóságra kell sarkallni. Biztassa őt, hogy igyekezzen egyedül megbirkózni a problémáival. Egy régóta húzódó problémára kitűnő megoldást talál. Ez óriási megkönnyebbüléssel tölti el, ami megérdemel egy ünneplést az este során.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Váratlan változások állhatnak most elő pénzügyeiben. Az a legjobb, ha ön egyedüli tulajdonosa bankszámlájának. A változások lehetnek meglepően jók is, például elengedhetnek valamilyen kamatot, vagy kamatmentes hitelhez juthat.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Új emberek léphetnek be az életébe, valószínűleg szokatlanok lesznek, valamilyen módon izgalmasak is. De most jól fogadja a véletlenszerű találkozásokat, pláne ha értékes információkkal szolgálnak.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A mai napon hallgasson az intuíciójára. Kövesse a belső megérzését ahelyett, hogy mások tanácsát kérné a problémái megoldásához. A türelmetlenség csak akadály. Adjon időt rá, hogy szépen kialakuljanak a dolgok, meglátja, így gazdagabb lesz az élete.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai napon akadnak kisebb félreértések, kusza ügyek, de ezek csak arra valók, hogy megmutassa képességeit, erejét. Emberi kapcsolatai rendkívül előnyösen alakulnak. Most akár szerencsejátékkal is próbálkozhat, csak ne vigye túlzásba a dolgot.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ez az ön napja, a Merkúr-Uránusz együttállása miatt észjárása annyira felgyorsul, hogy szinte követni is lehetetlen. Ma mások által elképzelhetetlen ötleteket tud megvalósítani. Új meglátásai lehetnek, most elég rugalmas a változások elfogadásához is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Gondolkodása és kíváncsisága ma igen felfokozott állapotban van, az új eszméket csak úgy issza magába, mint a vizet. Viszont a kitartó figyelem nehezére esik.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: