2020-10-16 08:13:42• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Több sikert könyvelhet el magának, mint azt remélte

Napi horoszkóp október 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Munkahelyi versengés esetén ne a megérzéseire hagyatkozzon, inkább alaposan tanulmányozza a körülményeket és a lehetőségeket, akkor nem éri csalódás. Most különben is jó pozícióban van főnökénél. Van valami, amit különösen nehezére eshet most megtanulnia.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A szócsaták ugyan, úgy tűnik, elkerülhetetlenek, mégis fontos, hogy mindig béküléssel zárja le a csörtét. Rámenőssége most nem ismer határokat. Ebből következően adódhatnak konfliktusai. Hadakozás közben nyílt vitákba bonyolódhat főnökeivel, munkatársaival.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Hold a Mérleg jegyén halad keresztül. A szerelem, a párkapcsolat terén talán kevesebb lesz mostanság az illúzió. Tisztánlátását használja arra, hogy végre reálisan értékeli helyzetét.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Gyökeres változást jeleznek most a bolygók. Most végre le tudja rázni magáról a megfelelési kényszert, már nem érdekli mások véleménye. A legjobb, ha csak saját magára és a szívére hallgat!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Merkúr hátrál a Skorpió jegyében. Türelmetlenségével nemcsak karrierjét veszélyezteti, de a régi munkakapcsolatát is megmérgezheti, vagy elijesztheti azt a kollégáját, akit most szeretne nyitni ön felé.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Pénzügyi kérdésben nehezen tud zöldágra vergődni a párjával a kiadásokat illetően, és amikor már mindketten megsértődtek, mosolyszünettel büntetik a másikat. Sajnos, ettől pedig nem lesz tele a pénztárcájuk...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Több sikert könyvelhet el magának, mint azt remélte. Gyorsan halad a célja fel, mert több bolygó is a kezére játszik, általuk rendkívüli teljesítményre lesz képes. Egyik kollégájával nagyon jól tud együtt dolgozni. Ugyanakkor a stressztől túl görcsössé vált, ami fizikai tünetekben jelentkezhet.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Üzleti, illetve munkahelyi tervei most egész embert kívánnak. Egész jó csapatot tudna kialakítani a munkahelyén, de ehhez meg kell tanulnia mások érdekeit is figyelembe venni, különben barátok helyett a végén még ellenségekre lelhet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ami a környezetének kínos feladat, azt ön pillanatok alatt megoldja. Igaznak fogja tartani a mondást: sok pénzt csak munkával lehet keresni. Nem baj, önnek kell a munka és a pezsgés. Ráadásul olyas valakivel találkozhat, akit megkedvel. Túlfűtötté válhat érzelmileg.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygók váratlan érzelmi kitöréseket jeleznek. Talán egy régi kedves ismerős bukkan fel, akivel a múltidézés mellett a jövőjét is áttervezheti. Így utólag sokkal szebbnek látja az emlékeket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A bolygók a szokásosnál is jobb ötletekkel látják el önt. Munkatársai azonban nem mindenben lesznek a segítségére. Sőt, még akkor is hátráltatják a munkában, ha jó szándék vezeti őket. Kérjen mástól segítséget!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold a Mérlegben jár. A magánélete felpezsdül, élvezze a pillanat örömét, ami izgalmas szerelmi kalandot is tartogat. Ettől a kapcsolattól azonban ne várjon tartós boldogságot! Amilyen gyorsan jött olyan gyorsan elillan majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: