2019-08-28 04:58:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Tartózkodjon a kapásból meghozott döntésektől

Napi horoszkóp augusztus 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Mars a hatodik sorsterületén halad át, ön ma sokkal jobban összpontosít a munkájára, mint általában, ha lehet, dolgozzon most egyedül, mert ez az energia ellentéteket szíthat kollégái és ön között. Bizonyos egészségi kérdések is felmerülhetnek fertőzés vagy láz formájában.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Vénusz az ön uralkodó planétája a hatodik sorsterületen utazik át, amely biztosítja önnek a harmonikus viszonyt kollégáival, de a nagy munkakedvet nem. Ha csak lehet, ma ön igyekszik ellógni a munka elől, és sokkal szívesebben tölti szabadidejét barátai társaságában.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön negyedik sorsterületén tartózkodik ma négy planéta, valószínűleg ön vendégeket fogad otthonában, ahol nagy lesz a jövés-menés, szórakozás, és buli után várja önt a rendrakás. Ezt ön most nem bánja, mert igazán kedvére lesz a társaság.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az ön uralkodó planétája a második sorsterületén vonul át egy Jupiter fényszöggel sugározva, ez rengeteg pénzt jelent önnek. A bevételének nagy részét, gyűjtögető Rák módjára szépen összerakja, de szeretteire most szívesen áldoz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold ma az ön első sorsterületén vonul át, rögtön meglátszik kisugárzásán, lelkesedéssel vagy humorral reagál a kihívásokra. Önnek ma nagy igénye van a figyelemre és az elismerésre, amit meg is kap, ezt azonban olyan ártatlanul és magas elvárásokkal adja elő, hogy környezete elnézi önnek színpadias túlzásait.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az első sorsterületén áthaladó Mars belekerült az Uránusz fényszögébe a külföldet jelképező sorsterületről, valószínűleg munkahelyén önt jelölik ki egy tanulmányútra, munkája elismerése jeléül. Nagyon fogja élvezni ezt az időszakot, mert újonnan beszerzett ismereteit azonnal tudja hasznosítani.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön tizenegyedik sorsterületén halad át, közben egy feszítő fényszöget alkot az Uránusszal, az izgalmak iránti igénye végletes, érzelmei összezavarodnak, természetesen mindez vitákat eredményez. Tartózkodjon a kapásból meghozott döntésektől, mert a most levont következtetések hamarosan nevetségessé válnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold és az Uránusz közötti nehéz fényszög, önt most a karrierjében akadályozhatja, mivel olyan konokul és megátalkodottan meg van győződve a saját igazáról, képes feletteseivel is szembe menni, nem tűr semmilyen beleszólást munkájába.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Mars-Uránusz közötti fényszögkapcsolat az ön hatodik sorsterületét érinti, emiatt érezheti, hogy meg kell szabadulnia minden kötöttségtől. Elképzelhető, hogy a szabad munkaidő beosztás az, ami önnek most a legjobban megfelelne.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold és az Uránusz közötti feszítő fényszög az ön ötödik sorsterületét emeli ki, most kissé türelmetlen gyermekei és szerelmével szemben. Idegessé és izgatottá válik, kapcsolatai megnehezülnek. Következtetései könnyen tévesnek bizonyulnak, várjon döntéseivel addig, amíg elül a viharfelhő.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold az ön párkapcsolatokért felelős sorsterületén vonul át, miközben kvadrátot alkot az Uránusszal. Vitát provokál pusztán a vita kedvéért, nem lesz egy gondtalan nap a mai!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold ma trigont alkot az ön hagyomány szerinti uralkodójával, a Jupiterrel. Az ön belső békéje és szeretetteljes megnyilvánulásai embertársaihoz, visszasugároznak önre, most mindenkit maga mellé állíthat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: