2019-01-24 06:14:09• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Szórakozást, derűt jeleznek a csillagok

Napi horoszkóp január 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Úgy érzi, ma szinte rohan az idő, és mielőtt még igazán bele kezdene valamibe, már el is múlt ez a nap. Nem is sikerül mindennel végeznie, amit tervezett. A hangulata viszont remek, szép estét tölthet a családjával.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Laza és könnyed hangulatban lesz. A Szűz jegyében álló Hold biztosítja, hogy jól érezze magát, és minden súrlódásmentesen zajlik majd. Karrierje felfelé ível. Ne törődjön a megjegyzésekkel, azok csak az irigység hangjai! Munkája miatt kevés ideje jut a szeretteire. Ha a párjával együtt keresik a megoldást, hamarabb kialakítható az egyensúly.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A legjobb hatású bolygók még mindig a Nyilas jegyéből támogatják, aktívvá és vállalkozó kedvűvé teszik önt. Felébred a becsvágya, és szívesen veszi, ha valaki kellőképpen honorálja a teljesítményét. Jót tesz önnek a siker.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Örömteli találkozás várja egy régi ismerőssel: sok mesélnivalójuk akad majd! Otthon is számíthat váratlan meglepetésre, ám ez öröm helyett inkább kiadással fog járni. Az egészségére fokozottan ügyeljen.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az ön előtt álló döntések komoly változásokat hoznak. Lakásvásárlásra készül, vagy kölcsönt venne fel? Eljött a megfelelő időpont! Önzetlen törekvései sikerre vezetnek, bár a környezete nem támogatja.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyében áll. Egy dédelgetett terve most nem csak megvalósul, még pénzt is hozhat a konyhára! Számítanak szakértelmére. Ne ragadja el a hév, maradjon szerény és segítőkész, így könnyebben eléri célját és a megbecsülést. Munka után menjen szórakozni, ettől teljesen felüdül.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Minden a legnagyobb rendben van ön körül. Szórakozást, derűt jeleznek a csillagok. Természetes stílusával, egyéniségével vonzza az embereket. Mindenkihez van egy-két kedves szava, és ezzel elbűvöli társaságát.

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bajban lévő barátja vigasztalásra és törődésre vágyik. Okuljon az esetből, ne engedje magát két vállra fektetni, még a legnehezebb helyzetben sem.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Vénusz a Nyilas jegyében jár. Remek időszakra számíthat, és ha ön egyedülálló, akkor most sikerrel ismerkedhet. A bolygók munkahelyi flörtöt jeleznek.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A makacssága könnyen bajba sodorhatja. Túl kritikusan szemléli környezetét, de önmagát is. Apró ügyek rendezésével és mások kívánságainak, kéréseinek teljesítésével telik a délutánja.

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Váratlan események és sikerek túlságosan felzaklatják, kizökkentik a megszokott életritmusából. Diplomáciai készségét megcsillogtathatja, mert szüksége is lesz rá. Ne tétovázzon, ha fontos döntésről van szó, mert a végén mindenről lemarad.

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Kitűnő gyakorlati érzékének köszönhetően a feltáruló lehetőségeket mind sorra kihasználja. Riválisait sikerül megelőznie, különösen tettekben, és ez fizetésben is megnyilvánul. Egyből képes ráhangolódni a mások érzésvilágára.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: