2018-06-15 05:41:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Szívesen próbál ki új dolgokat

Napi horoszkóp június 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Gondolkodása ma komoly, szinte kínosan lelkiismeretes. Ön ma képes a fegyelmezett szellemi munkavégzésre, hajlamos azonban a pesszimizmusra és különösen szigorú önmagával szemben - másokkal szemben csak józan.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A mai napon nagyon feszült lehet, ami az emberi kapcsolataiban csapódik le, ma egyszerűen képtelen elengedni magát, kiszámíthatatlanná válik. Mond valamit és egész egyszerűen az ellenkezőjét csinálja, nem könnyű ma az ön környezetében lenni…


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Lehet, hogy ma fontolóra veszi egy üzleti partnerével a kapcsolat megszakítását. Ne most tegye meg a lépéseket, pillanatnyilag túl sötéten látja a helyzetet, ha meg kell beszélni valamit, akkor forduljon inkább egy tanácsadóhoz.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön felett uralkodó Hold ma Jupiterrel és Neptunusszal is trigonban áll, ítélőképessége különösen kifinomult. Alkalmas a mai nap az üzleti tárgyalások lebonyolítására!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ön ma különösen vonzó a másik nem tagjai számára, rengeteg bókban lehet része. Nem árt azonban az óvatosság, mivel az érzelmi feszültség váratlan problémákat okozhat. A mai napon fennálló Vénusz és Uránusz közötti kvadrát nem ad tartós támogatást.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma különösen figyeljen oda a kommunikációjára, mert nem várt zavar keletkezhet kapcsolataiban. Igyekezzen elsimítani a konfliktusokat, mert különben rákényszerülhet arra, hogy megvédje önmagát. Ma lehangoltnak érezheti magát, a probléma minden bizonnyal abban rejlik, hogy hagyta magát olyan kátyúba jutni, ahonnét nem könnyű kijutni...


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön egyszerre csak ki nem állhatja megállapodott kapcsolatait, a monotóniát, hajszolni kezdi az izgalmakat és szabadságra vágyik. Készséggel próbál ki új dolgokat, új emberekkel szeretne megismerkedni, minden érdekli, ami kizökkenti a megszokott rutinból.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A víz elemben ma létrejött trigon igazán nagy segítségére van, mindenkivel barátságos és kedves. Kedvező a mai nap arra, hogy csoportokkal foglalkozzon vagy, hogy általánosságban a nyilvánosság elé lépjen.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Segíteni és védelmezni akar ma másokat, szoros kapcsolataiban a szabadságvágy és az elkötelezettség között őrlődik. Sokat segít, ha tárgyilagosan szemléli a helyzetet, ami nem könnyű feladatnak ígérkezik önnek mára, mert hajlamos lehet a helyzetek dramatizálására.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Érzelmi intenzitása ma megnövekedhet és indulatos kitörések fordulhatnak elő, ami a legjobban önt lepi meg, mert nem is gondolta, hogy ilyen szenvedélyek lakoznak önben. Ezek a fellobbanások nagyszerűek, mert tiszta helyzetet képesek teremteni, így nagy terhet vesznek le az ön válláról.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma túl könnyedén sétálhat bele egy kapcsolatba és nem is gondol annak következményeivel, mert jóval alábecsülte az illető önnel szemben támasztott követelményeit. Mivel ez a kapcsolat túl szoros az ön számára, gyorsan továbbáll.


Halak: II. 19. - III. 20.
A víz elemben elhelyezkedő trigon különösen kedvezne egy pihentető vízparton eltöltött hétvégének. Nagyon romantikussá válhat, aminek persze örül a kedvese.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: