2017-10-14 08:02:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Szervezzen magának valamilyen programot

Napi horoszkóp október 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold maradt az Oroszlán jegyében. Ön bőkezű, nagyvonalú természet, de ma jobb, ha óvatosan kezeli az anyagiakat, és kétszer is meggondolja, hogy adjon-e kölcsön valakinek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Gyógyító és tisztító energiákat hoz ez az életébe: tisztázhat ma néhány konfliktust, és egy krónikus panaszára is gyógymódot találhat. Érdemes lenne ellátogatnia egy gyógyfürdőbe!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Olyan élményben lehet része, ami mélyen megérinti, és ennek hatására változtat a véleményén is. Új ismeretségeket is köthet a mai nap folyamán. Ha ön egyedülálló, akkor menjen szórakozni, mert most társra találhat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma adódhat ugyan néhány probléma, de ezek csak kisebb bosszúságot okoznak, és nem képesek elrontani a hangulatát – a jó kedvének köszönhetően egy kisebb kudarcon is könnyen túlteszi magát!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Hold az ön jegyében áll. Sok teendője akad, de ez most nem is baj, legalább elterelik a figyelmét a problémáról, ami nyomasztja… Egy őszinte beszélgetés jót tenne önnek, keresse meg valamelyik bizalmas barátját!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Fontos dolgokat tud ma elintézni. Egy régi ismeretség felújítása váratlan lehetőségekkel kecsegtethet. Ne legyen szégyenlős: ami a szívén, az a száján! Ha nyíltan elmondja a kéréseit, segíteni fog az illető.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Oroszlán jegyében áll. Nyugodt, kényelmes napra számíthat. Csak arra ügyeljen, hogy a reggelét ne rontsa el, akkor a továbbiakban is jól fog alakulni minden. Szervezzen magának valamilyen programot, menjen sétálni, kirándulni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A napja ugyan kisebb nehézséggel, családi vitával indulhat, de aztán elsimulnak a problémák. Ma érdekes találkozások várnak önre. Csak nyitottnak kellene lennie az új kapcsolatokra...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Zseniális gondolata támadhat a mai napon. Ma még a tetterőnek sincs híján, azonban valami mégis megakadályozza, hogy belevágjon. Pedig nem jó késlekednie, mert könnyen „ellophatják” az ötletét...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A barátai talán úgy vélik, hogy ön meggondolatlanul társult valakivel, akár szerelmi kapcsolatról, akár üzletiről legyen szó. Elég azonban, ha ön biztos a dolgában. Ne hallgasson senki másra!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A szerencse ma az ön oldalán áll, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkallja. Különösen a pénzügyekben kell mértéktartónak mutatkoznia, akár eladni, akár venni szeretne valamit. Nehogy később megbánja! Akkor is legyen óvatos, ha kölcsönkér öntől valaki – nem biztos, hogy viszontlátja a pénzét…

Halak: II. 19. - III. 20.
Nagyon sokat dolgozott az elmúlt héten, és még az otthonában is csak tevékenykedne. Ha véletlenül leesik a lábáról, vagy a létráról, vagy csak kibicsaklik a bokája, akkor az annak a jele, hogy ideje lenne végre pihennie egy kicsit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: