2019-09-08 05:07:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Szeretne elgondolkodni a múlton és választ kapni egy-egy kérdésére

Napi horoszkóp szeptember 9-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az ön uralkodó planétája a Mars, ma a Holddal kellemes fényszöget alkot, ez előcsalogatja önből szerelmes természetét. Ma ön nagyon büszke szexuális teljesítményére, azonban kapcsolatait ne tekintse arénának, rendben van, hogy szereti a sportot, erre is sort keríthet a mai napon, de partnere felé az érzelmei kimutatásával sokkal többre viheti.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A mai Vénusz-Merkúr együttállás az ön ötödik sorsterületén arra biztatja önt, hogy egy kis művészeti programot csepegtessen a mai napba. Remek délutánt tölthetnek együtt a családjával egy képcsarnok meglátogatásával, vagy egyéb művészeti kiállítás megtekintésével.

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A Merkúr a Vénusszal együttáll az ön negyedik sorsterületén, ma nem esik nehezére, hogy rokonait vendégül lássa otthonában és könnyed stílusban társalogjanak az élet nagy filozófiai kérdéseiről. Akár új barátokat is szerezhet családja által.

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold-Plútó konjunkció ma az ön hetedik sorsterületén helyezkedik el. Ez a konstelláció érzelmi szélsőségeket okozhat, ha ön nyitottan áll partneréhez, akkor most egy tisztítótűz keretében megújíthatja kapcsolatukat és egy sokkal szorosabb kapcsolatot eredményezhet.

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A mai Hold-Szaturnusz konjunkció az ön hatodik sorsterületén halad át. Az ön hangulata soha nem kerül mínuszba, de azért ma kissé megviselt lehet, úgy érzi, senkitől nem kap érzelmi támogatást. Ma sötétebben látja a dolgokat, mint ahogy azok vannak.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ön ma remek formában van, a csillagok az első és ötödik sorsterületét kötik össze. A romantika és a művészet ma elsőbbséget élvez az életében.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ön kissé a magányra van hangolva, szeretne elgondolkodni a múlton és választ kapni egy-egy kérdésére. Az is jó megoldás, ha igazán közeli, idősebb barátjával tölti a mai napot, új erőre kaphat és feltöltődhet általa.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma fókuszban a közeli barátok vannak, bőven lesz alkalma társasági eseményeken részt venni, mert több meghívást is kaphat. Találkozhat valakivel, aki nagy hasznára lehet a későbbiekben.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Szaturnusz-Hold konjunkció az ön második sorsterületén vonul át, ez elősegíti, vagy éppen rákényszeríti, hogy kissé racionálisabban kezelje pénzügyeit. Lehetséges most, hogy zavaros gazdasági helyzetében kell rendet tennie.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

A mai Szaturnusz-Hold konjunkció az ön első sorsterületén megköveteli öntől a hűvös gondolkodást, ön képes az érzelmeit nem belevinni az ügyekbe, így komoly eredményeket érhet el. Jó alkalom a tervkészítéshez is, már ami a gazdasági kérdéseket érinti.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Hold-Szaturnusz együttállás önt érzelmileg kiegyensúlyozottá teszi. Könnyebben tudja kezelni nehezebb kapcsolatait is.


Halak: II. 19. - III. 20.

Érzelmi élete ma könnyedebbé válhat, mert jól működő egyensúlyt tud teremteni belső és külső világa között. Idősebb személyek tanácsa hasznára válhat, az önismeret terén is sokat nyerhet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: