2016-09-10 08:36:31• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Szép élmények érik ma

Napi horoszkóp szeptember 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Szép élmények érik ma, de egy kissé túlérzékeny hangulatban lehet. A legkisebb apróságon is képes felbosszantani magát, és egy barátságtalan megjegyzés is el tudja rontani a kedvét... Keresse a pozitív beállítottságú emberek társaságát, és töltsön sok időt a szeretteivel!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szuper napnak néz elébe, minden házimunkával gyorsan végez. A Vénusz a párkapcsolatok jegyében áll, így a kedvesével kellene töltenie az estét. Ha ön egyedülálló, akkor ma több alkalma is nyílik az ismerkedésre, flörtölésre.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ma reggel olyan híreket kaphat, amelyek alaposan felzaklatják, de szerencsére hamar kiderül, hogy az egész ügynek nagyobb a füstje, mint a lángja... A délután már jó hangulatban telik, sőt, akár egy régi álma is teljesülhet!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ma nagyon felvillanyozza egy találkozás a régi ismerősökkel. Olyan információkat is hallhat, amelyek a munkájára és pénzügyi helyzetére is jó hatással lesznek. Fogadja meg a tanácsot, amit egy barátjától kap!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nehéz héten van túl, így most különösen jól esik a pihenés. Ma a feltöltődés legyen a kulcsszó, ne rágódjon a munkahelyi problémákon. A bolygók állása nem kedvez a fontos döntések meghozatalának, ezeket halassza későbbre. Hamarosan úgyis rendeződnek az esetleges félreértések.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22. 
Bár van néhány konfliktus, amit meg kellene beszélniük a párjával, lehetőleg ne mára időzítse ezek tisztázását. Azzal teszi a legjobbat, ha most inkább az új, közös élményekre koncentrálnak! A pénzügyekkel legyen óvatos, valaki becsaphatja vásárlás közben.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Jupiter, a szerencse bolygója az ön jegyébe lépett, ennek most minden pozitív hatását érezheti. Remek hangulatban van, és szép élmények érik ma. Ha ön egyedülálló, akkor ma sorsszerű találkozásban lehet része!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Délelőtt adódhat néhány probléma, amit sürgősen rendeznie kell, talán a háztartásban romlik el valami. Később egy barátja hívja el egy találkozóra: ne utasítsa vissza, mert valószínűleg nehéz helyzetben van az illető.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Pozitív fejlemények várhatóak a magánéletében, de ne legyen türelmetlen, adjon időt a változásoknak. A családi életét nehezítő konfliktusok is rendeződnek, végre nyugalom van az otthonában. Egy érdekes találkozás új lehetőségeket hozhat el az életébe!

Bak: XII. 22. - I. 19. 
Ma egy apró-cseprő dologból is veszekedés törhet ki ön és a párja között. Vigyázzon, lehet, hogy ön a hibás a dologban! Túlhajszolta magát az utóbbi napokban, ez lehet az oka az ingerültségének. Aludjon egy nagyot délután!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma különösen nehezen viseli az okoskodó megjegyzéseket, valaki pedig ezzel bosszantja önt egy családi összejövetel alkalmával. Néhány határozott mondattal állítsa le az illetőt! Az estét semmiképp se töltse otthon, önnek is szüksége van egy kis szórakozásra!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagyot csalódhat egy barátjában, sajnos beigazolódni látszik, amit már régóta sejt. Zárja le ezt a kapcsolatot, és az a legjobb, ha őszintén beszél az illetővel. Az este már jó hangulatban telik, ha a párjával tölti!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: