2017-08-02 09:00:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Sokan választják a bizalmasuknak

Napi horoszkóp augusztus 2-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Merkúr a Szűz jegyében jár – ez tárgyilagossá és higgadttá teszi. Ma kiválóan sikerülnek az üzleti tárgyalások, egy fontos dolgot sikerül tető alá hoznia, mindenki legnagyobb megelégedésére. Rengeteg a munkája, de a többiek a nyomába sem fognak érni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Ha feljebb szeretne kerülni a ranglétrán, ma i egy kiváló lehetőség, amit érdemes lenne megpályáznia. Fizetésemelésről is tárgyalhat a főnökével, most megtalálja a legjobb érveket!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Szűz jegyében jár, ez nagyfokú precizitást igényel öntől, ami pedig, valljuk be, nem az erőssége… ó Igyekezzen mindenben pontosan eljárni, ne engedje el magát! Ha otthon dolgozik, minden sikerülni fog, amit a kezébe vesz.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ön nem szereti, ha kizökkentik a megszokott kerékvágásból. Ma mégis szüksége lehet a rugalmasságára, és arra, hogy jó képet vágjon ahhoz is, ha nem a tervei szerint alakulnak a dolgai. A spontaneitás ma inkább a javára válhat.
 
Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
A Hold a Nyilas jegyében áll Ne hagyja, hogy bárki is elrontsa a kedvét a mai napon! Ön pozitív, és lelkesítő típus, magára vessen, aki ezt a vehemenciát rámenősségnek, avagy tolakodásnak véli. A többiek annál inkább értékelik a stílusát!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Szűz jegyében áll. Ma biztos kézzel, pontos értékítélettel kezeli a kényes kérdéseket is, át tudja látni a bonyolult helyzeteket is. Valaki önhöz fordul segítségért, és nem kell csalódnia az illetőnek…
 
Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön kedves és megértő típus, nem is csoda, hogy sokan választják önt bizalmasuknak. A mai napon azonban inkább ne higgyen el mindent, amit mondanak önnek. Vagy legalább hallgassa meg a másik felet is, mielőtt bármit tesz!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A mai napon hajlamos lehet a költekezésre: rendjén van ez, ha a nyaralását tölti. Most az egyszer ne legyen zsugori önmagával, kicsit eressze el, kényeztesse magát, lazítson, pihenjen. Úgyis kevés ideje volt a szórakozásra.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Komoly kihívásokkal kerülhet szembe, de meg tudja őrizni a tisztánlátását a zavaros helyzetekben. Ha ön érdekelt valamilyen pénzügyi manőverben, akkor ma váratlan nyereséget könyvelhet el!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma végre kiegyensúlyozott, harmonikus napra számíthat. Talán egy hosszú utazásról tért meg, és most kellemesen érzi magát az otthon kényelmében. Régi ismerősökkel is találkozhat, elbeszélgethet velük a történtekről.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma valamilyen csalódás érheti: úgy látszik, hogy hiába várja a kedvese telefonját, vagy akár őt magát. Mielőtt gyanakodni kezdene, higgadjon le – önt is meg fogja lepni ugyanis a magyarázat…
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Nem kell mindjárt nekitámadnia valamelyik családtagjának, csak azért, mert nem mindent éppen úgy tesz, mint ahogy azt ön elvárná tőle. Inkább jó szóval próbálja rábírni a közös munkálkodásra. Estére váratlan vendégük lehet!
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: