2015-04-14 09:56:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Sok minden másképp alakul, mint képzelte

Napi horoszkóp április 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A kedd pompás lesz. Jó esélyeket kap a szerelemre, határozza hát el magát, hogy este elmegy otthonról szórakozni, ahol valószínűleg találkozhat a párjával, akit megálmodott magának. Most ne legyen szégyenlős!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Mostanra elmúltak az óraátállítás kellemetlen hatásai, élvezze hát a tavaszt, menjen ki a szabadba, és sétáljon egy kicsit, így lassan megnyugodhat a lelke.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Csak olyan dolgokkal foglalkozzon, melyeket gyorsan és könnyedén el tud intézni. Ha döntést kell hoznia, azt alaposan gondolja át. Késő délután érezni fogja a Hold és a Neptunusz együttállását, mely segíti az erőfeszítéseit.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold még a Vénusz quadrátjában áll. Ez gondolkodásra sarkallja önt, és közben felfedezhet olyan dolgokat az életében, amelyek nem annyira nagyszerűek. Amikor a Hold a Halak jegyébe ér majd, egy csapásra jobban fogja érezni magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold mosolyog önre, csodálatos hangulatban ébred. Dél körül lesz a legjobb időszaka, mert a bolygók nagyon jól kapcsolódnak egymással. Délután egy aprócska ötlet nagyon közel viszi majd a céljához. Maradjon figyelmes a beszélgetések során, és tegye teljesen világossá az álláspontját.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr készül jegyet váltani, és ez jó hatással lesz az önértékelésére. Már reggel jó lesz a kedve, az életöröm valósággal sugárzik önből. Mondhatjuk, hogy felfelé indul az élete kereke.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nem lesz rossz ez a nap, de a kedve nem lesz annyira jó, mert az emberek ön körül szeszélyesebbé válnak. Valahogy sok minden másképpen alakul, mint ahogyan azt ön elképzelte. Ez egyáltalán nem olyan rossz, engedje, hogy az ösztönei vezessék.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars szemben áll a Skorpió jegyével, így könnyen előfordulhat, hogy nézeteltérése lesz valakivel, esetleg csúnyán össze is veszhetnek egymással. Most, hogy ezt tudja, próbálja elkerülni. A Szaturnusz azt jelzi, hogy könnyelműen költekezhet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A nap csodálatosnak ígérkezik, az élet ma kizárólag a könnyebbik oldalát és szebbik arcát mutatja. Néhány órára elfelejtheti a mindennapok jelentéktelen gondjait.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ez egy erős napnak ígérkezik, lehet, hogy sikerül valamilyen bravúros eredményt elérnie. Délután lehetséges, hogy valamilyen ügyben megpróbálják megkötni a kezét...

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma ön is könnyen elkövethet egy hibát, de még valószínűbb, hogy mások fognak hibázni, és ennek ön issza meg a levét. Próbáljon meg minél kevesebb dologra figyelni, azokra azonban koncentráljon rendesen.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold ma már megérkezik a Halak jegyébe, ez igen kellemes az ön számára. Jól érzi magát a kollégái körében, és este még egy találkozóra is sor kerülhet. Ha visszapillant a múltba, most sok dologról megértheti, hogy miért pont úgy történt...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: