2015-04-15 09:09:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Sikerekre számíthat, ha ápolja kapcsolatait

Napi horoszkóp április 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ezekben a napokban gyorsabban megy a tanulás, mint általában. Elméje éber és fogékony, könnyen elsajátíthatja az új fogalmakat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A szerelem egyik bolygója, a Mars, a Bika jegyében áll. Ha még egyedülálló, akkor csinosítsa ki magát, amennyire csak tudja, mert bármikor összefuthat a nagy Ő-vel. Addig is gondoljon sokat a lelkében élő ideális társra!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz az Ikrek jegyében áll, szemben a Szaturnusszal, aki azt akarja, hogy a szerelme harmonikus legyen. Ha langyos kapcsolatban él, megtörténhet, hogy vita alakul ki önök között ahelyett, hogy közelebb kerülnének egymáshoz...

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Neptunusz szerelmi hullámokat küld, egyenesen az ön szívének közepébe. Vegye elő az emlékeit tartalmazó dobozát, egy szerelmes levél, egy napsugár, egy csók emléke bizonyára megszépíti az életét...

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Halak jegyében áll 150 fokra az Oroszlán jegyétől. Ez sajnos egy kihívó fényszög, károsíthatja az egészségét, és sok munkát is adhat. A nap minden energiáját igénybe fogja venni. Próbáljon meg lassítani, mert a túlzott igyekezetnek rossz eredménye lehet.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Remélhetőleg nincs olyan programja, amelyen kötelező jelen lennie. A Vénusz az Ikrek jegyében áll, szemben a Szaturnusszal, minden előadás, vagy ilyenfajta program idegesíteni fogja, mert szeretne inkább több sebességgel feljebb kapcsolni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz az Ikrek jegyében marad, ön pedig élvezheti ennek pozitív hatását. Délután is szerencsések a bolygóállások, főleg a hivatásbeli előlépéshez. Sikerekre számíthat, ha nem mulasztja el ápolni a kapcsolatait.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Mars és a Merkúr is a Bika jegyéből segíti önt, a Hold a Halak jegyéből támogatja. Megkaphatja a válaszokat azokra a kérdésekre, amelyek mostanában nagyon foglalkoztatják.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz a Nyilas jegyében áll, ez fárasztja önt. Ne is csodálkozzon azon, ha most gyakrabban ásít, és álmosabb, mint általában. Ha teheti, aludjon egyet ebéd után. Ne felejtse el megöntözni a virágait.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Délelőtt vigyázzon arra, hogy kinek mit mond, mert egy rosszul megválasztott szóval is elindíthatja a veszekedés lavináját. A vásárlásoknál is legyen nagyon óvatos, a sok kis kiadás hamar nagy összeggé adódhat össze.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az ön hagyomány szerinti uralkodó bolygója, a Szaturnusz, kellemes fényszöget dob a Vízöntő jegyére. Ez azt jelzi, hogy nagyszerű visszajelzést kaphat, ami boldoggá teheti önt. Este fontos felismerésre juthat.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Halak jegyében áll, bátorságot és biztonságot kölcsönöz önnek. Még olyasmit is sikerül véghezvinnie, amire nem is számított. Lehetőleg délután ne intézzen fontos dolgokat, nehogy elhamarkodott döntést hozzon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: