2018-02-24 05:23:45• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Próbáljon kiegyensúlyozottabb lenni

Napi horoszkóp február 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Nagyon sértődékeny lehet a mai napon. Lássa be, hogy nem kell mindent annyira a lelkére venni. Egy külföldi utazás, vagy nagyobb kiruccanás nagyon kellemes és szellemileg ösztönző élményeket tartogat az ön számára.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Halak jegyében romantikus érzelmeket ébreszt önben. Előtérbe kerül a szerelem! Ön nagyon szorgalmas, gyorsan halad a háztartási munkákkal. Még a hobbijára is marad ideje. Este boldog lesz, és kedvesével élvezheti a meghitt órákat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Mars és a Neptunusz kellemetlen fényszögben vannak egymással, emiatt gyengülhet az ön immunrendszere. Sok vitaminra, és még több friss levegőre lesz szüksége. Hallgasson a sejtéseire.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Rengeteg mindent el tud ma végezni, főleg, ami az otthonát érinti. Élvezheti a hétvégét, és azt teheti, amihez csak kedve van. Az önérzetében ne sértsen meg senkit, különösen partnerét ne.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Kezdje minél kényelmesebben a napot, ne hagyja magát hajszolni. Csak azzal foglalkozzon, amivel muszáj. Délután menjen uszodába, ettől edzettebbé válik, és ellenállóbb lesz a fertőzésekkel szemben is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kissé nehézkes napra számíthat. Hírt kap egy családtagjáról, akiről régen hallott. Az információ kissé kellemetlenül érinti. Vendég is érkezik, aki sok idejét elveszi.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Próbáljon kiegyensúlyozottabb lenni. Ne mondjon se igent, se nemet a váratlanul érkező ajánlatokra, hanem gondolkodjon, és csak utána válaszoljon. Ne hagyja magát belesodorni olyasmibe, amihez semmi kedve.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
A Vénusz a Halak jegyében jár, szerencsés napja lesz! Azok a lehetőségek, amelyek most kínálkoznak, pozitív változást hoznak anyagi helyzetében is. Önt sokan irigylik, és ezúttal nem is alaptalanul... A párja méltányolja az igyekezetét és segítőkészségét.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Beszélgetései mélyebbek és bensőségesebbek lesznek, és a végére sok dolgot megtud valakiről, akire már régóta kíváncsi. Ha kapcsolatban él, akkor szép meglepetésben lehet része. Kényeztesse magát, menjen szaunázni, vagy uszodába.


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold az Ikrek jegyében jár, ez önt feszültté teszi. Ma sajnos bármi ki tudja hozni a sodrából, és több, könnyelműségből eredő hibát is elkövethet. A legjobb az lenne, ha ma csak pihenne, feltöltődne egy kicsit. Az este örömtelinek ígérkezik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Érzékeny lelkiállapotban ébred, egész délelőtt a múltbeli dolgokon töpreng. Minden sérelme eszébe jut... Legjobb volna, ha délutánra valami igazán örömteli programot szervezne!


Halak: II. 19. - III. 20.
Kellemetlen helyzetbe kerülhet: olyan ismerőssel találkozhat, akit inkább kerülne. A találkozás mégis javára válhat, mert meglepő dolgok derülhetnek ki az illetőről. A végén még örülni fog a sorsnak, hogy ilyen helyzetbe hozta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: