2017-08-05 10:19:19• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Pihenjen minél többet

Napi horoszkóp augusztus 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Bak jegyében jár már. Ma hajlamos lesz túlságosan hidegen mérlegelni, akkor is, amikor nem kellene – ne csodálkozzon, ha a párja ezt zokon veszi… Mutassa meg a gyengédebb oldalát!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Bak jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében látható. Sok lesz a tennivalója, főleg a ház körüli munkák terhelhetik le, de ön jó formájában van, és még többet is el tudna végezni, mint amennyit mára tervezett. Este kapcsolódjon ki, megérdemli!
 
Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A hirtelen elhatározások az utóbbi időben már sokszor keverték bajba. A mai napon is hajlamos lehet arra, hogy a dühe eluralkodjon a józanész felett. Ha képes ellenállni, sok kellemetlenségtől kímélheti meg magát.
 
Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll, a Vénusz pedig a Rák jegyében van. Minél feszültebb helyzetbe kerül, annál fontosabb lehet a jó kommunikáció. Sohase adja fel, hogy egyszer végre megértetheti magát – főleg, ha egy családtagjával veszett össze…

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22. 
Ma könnyen és szívesen ismerkedik, és sok hódolót szerezhet. Ha ön egyedülálló, semmiképp se maradjon otthon, mert így sok szép élménytől fosztaná meg magát – és ma még az igazival is megismerkedhet!
 
Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Válogassa meg a szokásosnál gondosabban a szavait, és azt is, hogy egyáltalán kivel is áll szóba. Hallgatni arany – legyen ez ma a mottója, ha valaki bele akarja rángatni egy kínos szituációba…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Pihenjen minél többet, és adjon teret a kreativitásának! Az alkotó jellegű munkák csodálatosan sikerülnek. Egyszerűen csak engedje áramlani az energiákat. Ön is csodálkozni fog azon, hogy mennyire termékeny tud lenni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Vigyázzon ma, milyen tanácsot ad! Ha mindent készpénznek vesznek, amit mond, akkor könnyen eshet a saját csapdájába, és amikor valamiféle számonkérésnek teheti ki magát a végén.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Bak jegyében áll, a Merkúr a Szűz jegyében jár. Figyeljen az egészségi állapotára, ma könnyebben változtat a rossz szokásain, mint egyébként! A lakókörnyezetében szükség lehet apróbb javítgatásokra, ne halasztgassa ezeket sem tovább!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Megint a rugalmasságot kell gyakorolnia. Hiába, a sors mindig azt a feladatot rója fel, ami a legnehezebb az illetőnek. Az ön esetében ez a hirtelen alkalmazkodás képessége. A tervezett programoknak ma lőttek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Egy telefonhívás ma sok mindent megváltoztathat. Lehet, hogy csak a pillanatnyi terveit, de az is megtörténhet, hogy egészen hosszú távra vonatkozóan más irányt szab az életének. Legyen nyitott a lehetőségekre!
 
Halak: II. 19. - III. 20.
Titkos csodálója ismét felbukkan az életében. Eddig talán ügyet sem vetett rá, vagy magához méltatlannak érezte őt. De ma végre észreveszi az ő értékeit is.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: