2018-08-15 21:46:01• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Önnek az életében a legfontosabba párkapcsolat

Napi horoszkóp augusztus 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
Önnek a merészsége megfontoltsággal párosul, így ma sok pénzt kereshet. Néha azonban nem árt az önfegyelem, mert önnek hajlama van a pazarlásra.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Ma kockáztatnia kellene, és ebből adódhat némi probléma, mert ön csak a jól kiszámított dolgokat szereti. Most nagyon alaposan végig kell gondolnia, hogy az önnek felajánlott munkát elvállalja-e, mert a jövedelem nem látható előre. Nem biztos, hogy később is megéri a dolog.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ön vérbeli kereskedőként általában jól boldogul. A mai napon viszont hátráltatva érzi magát, amitől nincs feldobva… Egyelőre csak kovácsoljon terveket, a megvalósítás ráér később is.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az ön érzékeny szervezete ugyancsak igényli a mozgást, időről időre csak nem bizonyos, hogy fellépnek önnél valamifajta gyomorbántalmak – különösen, ha ön lelkileg is sokat emészti magát... Kerülje a megterhelő ételeket, igyon sokat és járjon ma a természetben, ami megnyugtatóan hat önre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ön természettől fogva ambiciózus lévén, ha felér a csúcsra, rendszerint módját is ejti, hogy ott maradhasson… Jó vezetői tulajdonságának köszönhetően nagyszerű munkaadó, ám a mai napon egy kissé vissza kellene fognia magát, és tartózkodnia kell attól, hogy mások életébe beleszóljon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Önnek a jó teljesítmény eléréséhez szüksége van az irányításra. Az önálló munka nehézséget jelent önnek, viszont az utasításokat a képessége legjavát nyújtva követi. Ma fizetésemelést kaphat!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Önnek az életében a legfontosabba párkapcsolat, mindaddig kiegyensúlyozatlan, amíg ezen a területen nem elégedett. Annak ellenére, hogy a békességet szereti, gyakran provokál vitát, mint ahogy ma is, így akarva próbára tenni társa érzelmeit és meggyőződni arról, hogy a kapcsolatuk valóban tökéletes.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Önnek irigylésre méltó képessége a mély elemző gondolkodás, erős késztetés hajtja, hogy a probléma gyökeréig hatoljon. A lehető legteljesebben akarja élni az életét, minden napot érdekes elfoglaltságokkal telezsúfolni, de így fennáll a veszély, hogy túlhajszolja magát, mint ahogy ma is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Hivatásában a kihívás életbevágóan fontos, az unalmas robotmunkát ki nem állhatja. A pénzkereset kevésbé lényeges önnek, hiszen úgyis előteremti a szükséges anyagiakat, akárhonnan is. A siker eléréséhez a rövidebb utat választja, mint ahogy ma is, pedig ezek súlyos tévedésekhez vezethetnek, mert nem fordít elég figyelmet a részletek áttekintésére.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön a konvenciók rabja, mindig „jó” akar lenni és ugyanakkor minden elvárásnak megfelelően cselekedni. Sikeres a munkájában, ugyanakkor a magánéletében kishitű. Legnagyobb erénye a türelem, most is arra van szüksége, így igazi sikerek érheti a magánéletében is.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ön a maga módján meg akar felelni az elvárásoknak, csakhogy nem tűri a gyeplőt... A pénz nagyon könnyen kifolyik a kezéből, erre oda kellene figyelnie a mai napon.


Halak: II. 19. - III. 20.
Önnek meg kellene tanulnia önállóan gondolkodni, mert csak így kerülheti el a tehetetlenséget, a halogatást és a kibúvókat, amikor fontos döntés elé kerül. Így van ez a mai napon is, vállalja fel a döntéssel járó következményeket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: