2020-04-16 07:50:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ön készen áll a szerelmes pillanatok megélésére

Napi horoszkóp április 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Merkúr fényszöget ad a Marsra, ez pedig felgyorsítja önt, most igazán vág az esze, a nehéz helyzeteket is egy pillanat alatt átlátja. Erős céltudatossággal, kezdeményező erővel vág bele a feladatokba. Nagyon sok munkát tud elvégezni igen rövid idő alatt.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz és a Mars helyzete miatt ön most nagyon kedvező benyomást tesz az emberekre, főképp az ellenkező neműekre. Ezt pontosan érzékeli is önmagán, de nem él vissza a helyzettel. A mai bolygóállások előnyösen hatnak pénzügyeire is, váratlan jó hírt kaphat a munkahelyéről, vagy egy befektetésével kapcsolatban.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Az átgondolt intézkedések ma pozitív eredményeket hozhatnak, mert képes előre látni a másik reakcióit. Ügyesen ki tudja játszani most ellenfeleit és nagyon büszke magára, hogy milyen remek stratéga.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jó érzéke lesz a művészetekhez, az irodalomhoz. Érdekes híreket kap, izgalmas eseményeknek lesz fültanúja. A tulajdonára jól vigyáz, olykor mintha fukar lenne. Egy barátja túlságosan anyagiasnak tartja önt, és lehet, hogy véget is vet kapcsolatuknak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma nem fél attól, hogy bizalmát, szeretetét kimutassa, és rengeteg lehetőséget fog találni az ötletei eladására. Közvetlen és szenvedélyes az üzleti tárgyalások során, meghallgatja mások véleményét is, de igazság szerint fütyül rá, mit tanácsolnak önnek, mert csak a saját feje után megy.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jobb kereseti lehetőséget nyújtó állás után néz. Még akkor is elvállalja a munkát, ha nem okoz különösebb örömet. A lényeg a magasabb jövedelem.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Vénusz-Mars fényszög miatt valószínűleg sok érzéki pillanatban lesz része partnerével. Ez a konstelláció kellemes egyensúlyt teremt az intimitásban, és ön készen áll a szerelmes pillanatok megélésére.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ideális a mai nap arra, hogy elvégezze azokat a munkákat, melyeket régebben félretett, mert túlzottan nehéznek találta. Ma lesz elég találékonyság önben, hogy ezeket a nehézkes ügyeket megoldja.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha tegnap úgy érezte, hogy bizonyos szempontból feszült a helyzet, ezek feloldódhatnak és nyugodtabb lelkiállapotba kerülhet. Ma eldöntheti a kérdést, ki az, akire a jövőben támaszkodhat.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Az ön hozzáállása a dolgokhoz nagyon korrekt, mert mindig tiszteletben tartja a másik álláspontját is. Ma sem lesz ez másképp, és most épp ez a tulajdonsága segíti hozzá egy remek üzlethez.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A zűrös helyzeteket igyekezzen kikerülni. Ha egy pillanatra is elhanyagolja kötelességeit vagy felelősségvállalásait, azt szinte rögtön észreveszik. Az este kellemes hangulatot ígér.


Halak: II. 19. - III. 20.
Rengeteg feltöltődési lehetőséget hoz önnek a mai nap, ártalmatlan flörtök színezhetik át az estét. A kreatív energiáját mindenképpen szeretné kifejezni, ez a legjobban valamilyen alkotásban nyilvánulhat meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: