2020-04-23 08:04:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Nemi vágya igencsak felerősödik a mai napon

Napi horoszkóp április 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Erős vágyat érezhet, hogy az anyagi ügyeit rendbe tegye. Ha kinéz magának valamit, előtte győződjön meg arról, hogy valóban szükség van-e rá, így elkerülheti a felesleges költekezést.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Elképzelései szerint kezdenek alakulni ügyei, de még néhány visszatérő problémát le kell rendeznie. Gyorsan túljut ezeken és aztán már másra koncentrálhat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szívesen tenne valamit, amivel a segítségére lehet másoknak. Ajánlja fel a közreműködését például a helyi önkormányzatnál, vagy segítsen az időseknek ételt kihordani, vagy bevásárolni nekik.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Az Újhold most a barátságok sorsterületén halad kerül: ez azt jelenti, hogy jóval őszintébb lesz a barátaihoz, érzékenyebb is lehet velük szemben, sőt még egy új ismeretségre is szert tehet a mai napon. Lehetséges, hogy csak netes formában, de később majd személyesen is találkozhatnak.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Az Újhold a karrier sorsterületén mutat változásokat, lehetséges, hogy már tudja is, hogy mi az a terület, ami megújul munkájában és ezt most nehéz titokban tartania, pedig jobb lenne, ha még nem beszélne róla. Kedvező időszak lehet pályamódosításra is.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Az Újhold felkelti az érdeklődését új kultúrák, életmódok, perspektívák felé. A hagyományos élethelyzetek már nem elégítik ki, valami rendkívülit akar tenni. Türtőztesse magát, most muszáj türelemmel lennie.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Lehet ma közös pénzügyekkel, hitelekkel kell foglalkoznia, vagy valamit újra írnak benne. Jó esélye van a pénz megszerzésére. Nemi vágya igencsak felerősödik a mai napon, ahogy az érzelmeit is mélyen éli meg.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Az Újhold átvonulása kiemelheti az összes kapcsolatát, párkapcsolatát, üzleti viszonyait. A jó és tartós kapcsolatokat ápolni kell, és most bizonyára átesnek valamilyen változáson. Az üzleti életben egy partnere segíteni fog céljait elérni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A hatodik sorsterülete felett halad át az Újhold, jobban oda kell figyelnie életmódjára, egészségére. Az egyensúlyt kell megtalálnia, mert ha valamit eltúloz, rossz irányba mehet el a dolog. Most örökbe fogadhat egy új háziállatot.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Az ötödik sorsterület a hobbi és a szórakozás területe, itt alakul ki az újhold. Ma magányosnak nem érzi magát semmiképp. Most legjobban azok a dolgok vonzzák, melyek úgy érzi, szórakoztatóvá teszi az életét: művészet, romantika iránti igénye felerősödhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehetséges, hogy ma otthonában javításokat vagy újításokat fog végrehajtani. Szelektál, kiüríti a szekrényeket, kidobja a felesleges holmikat. Ettől szellemileg, lelkileg is frissebbnek érzi magát.


Halak: II. 19. - III. 20.

Egy fontos megbeszélése van. Jól teszi, ha előre végiggondolja, hogyan is zajlik le majd a párbeszéd. Igyekezzen értelmezni a másik fél álláspontját.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: